Toysdaily 玩具日報

查看: 3365|回復: 11

[分享討論] 滿大人駕到

由於本人非常之懶, 加上近期多左好多"blogger" 嘅大貨相, 一出貨就轟
炸式咁出相, 真係連開壇嘅意欲都無….所以勁耐先出一次post..

講反個滿大人, 當我知道第3集嘅敵人係佢嘅時候,仲傳劉華會出演, 我真係好其待
因為知道滿大人係Iron Man 嘅"天敵" 就如 Red Skull 要打Captain America, Venom 要打spider man 一樣
但當傳劉華唔做嘅時候, 我就覺得有d 古怪, 因為真係無理由會錯過呢d 入荷里活嘅機會, 個時都估一定係個角色有問題

去到睇戲嘅時候, 佢真係一D 都唔似戲嘅"antagonist" 因為每次出現都無出過佢10指環嘅能力,
到到真係揭竅滿大人嘅時候我係有D估到嘅…亦十分失望, 一個經典角色, 就此被毀於一旦….

點解我咁失望都仲要訂尼隻? 某程度係因為唔忿氣, 覺得一個咁有潛質嘅角色其實當係真mandarin 黎收藏都ok嘅…
仲有, 個頭雕帶上附超之後真係唔同晒, 當堂有晒霸氣!
另外就係想藉主今次試下D 新小小嘅photoshop 方法, 所依呢緝相其實自娛成份高, 大家唔好見怪.

Extremis Mandarin

美圖支持
thx ching
好有心機整gif圖,雖然圖唔多,
但比你口中blogger轟炸式出一堆背景黑麻麻嘅相更有誠意﹗
Good shots !!!!
依隻真係正!冇入錯!
O.M.G! 正! :50:
心機美圖!
如果冇睇過I-3, 只睇你的圖就知滿大人有幾霸, 幾勁.
花咁多功夫精雕細琢的好圖,一讚再讚!!:71:
依隻真係正!冇入錯!
dragonken 發表於 26-12-2013 08:43 PM

尼隻可惜在眼神太和善, 唔帶超係唔得嘅...
回復  hunterelf

好正!!
minitoyhk 發表於 27-12-2013 12:33 AM

多謝支持!:35:
回復 9# catcat

haha 盡量唔想一個angle影幾十張喇:DD

回復 3# chshting

我都係近年先學整gif, 今次試下都幾過癮呀