Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 無間道 Infernal Affairs [追加大量圖片,敬請注意]

回復 45# MichaelScofield

謝謝師兄支持!希望日後作品唔會令大家失望!
追加全身圖片:

謝謝支持...!!
正!:71:不過我都係鍾意劉華多d!
細心睇,你油眼珠既技藝又進一步,劉華既瞳孔清晰可見!勁呀!
回復 48# 上帝

謝謝上帝兄抽空支持....今次兩位都分別有人鍾意,好平均,總算無白費心機...!!
除左兩個頭雕重油之外,配件上我都很作左好幾樣野,除左皮褸的得有力人士出手襄助之外,黃sir送俾陳永仁嘅手錶、圖中可見嘅石膏手、雞皮紙袋,摩斯密碼器等都一一呈現出來,有機會將會再同大家一一分享...!!
師兄.... 正到好想又幫襯你喎.... {:2_286:}
回復 50# ivykwong1997

haha....多謝師兄支持....有緣總會遇上的,不過最快都要農曆年之後...!!
謝謝你呀...!!
頭雕充份表現出角色既性格, 劉建明既正直, 陳永仁既疲憊表露無遺. 服飾亦極具心思, 西裝好貼身, V領冷衫及皮褸同戲中既無異. 道具方面, 耳機同証件非常細緻, 石膏手質感亦非常真實, 總括兩隻figure都好高質素, 搞到我都即刻想番煲無間道.
回復 52# anthony.wan

上兩個星期無線剛剛重播了,不過在凌晨時份...!!
劉建明西裝係Hottoys Agent,陳永仁V領衫係Hottoys Bane嘅,再染成黑色...!!
希望你會喜歡啦...!!

Happy New Year!!!

原來仲有咁多細節位!:50:期待續part細節位分享!:43:
梁朝偉真係油得好似,最估唔到係連打石膏呢下都做到!利厲!
劉德華就差少少,對眼好似木左d!! 但都比原裝好!
期待新一年,師兄有更多大作推出!預祝你 Happy New Year!!

回復 1# DreamWorks
回復 55# kcnneth

師兄,我都祝你新年快樂...!!
兩個都係對眼唔得!
回復 57# joalam

新年快樂啦師兄!
終於等到全身完成圖
神人之作!希望Dreamworks大來年有更多精彩作品分享
Happy new year!
回復 59# haha_muse

謝謝師兄支持,我都期待你消防英雄大作!
Happy New Year!!