Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 入坑大半年, 終於買左間屋比d figure 住啦

塲境真不錯,尤其係小丑嗰格
回復  天馬流星拳
無辦法啦大大...人窮無錢大量入貨 EHEHEHHEEH, 幸好地我又唔好IRONMAN同復仇者系列,所以 ...
ricky246 發表於 20-12-2013 11:44 AM

大大又唔好咁講, 窮唔窮只係心境問題.
多都未必好, 哩喥有好多大大想簡潔都簡潔唔到, 好似我咁儲到要開倉.
唔係講反話, 你哩個setting少少地, 好正!
師兄柜正!果缸蝦(斷估有)都正!但個水冷可吾可以收落下面個柜?可以的話旁邊又可以放個Display Box喇。
回復 17# 天馬流星拳
些些 ~~~~~ {:2_297:}
回復 18# venson8789

o個個係濾筒仔~ 無位放了~~~ hehehehe
其實短期內我都應該可能或者無咩機會地再入figure架啦~~~heheheheh
簡簡單單, 唔錯! 我覺得咁樣簡潔先好睇, 一多就會雜亂, 效果就差了
btw, 最尾果格工具正!
加埋背景版好有場景FEEL:71:
回復 21# 史丹尼星人

我都覺得係架......因為我想每一個figure 都有自己一格 有自己一個主題同場景
回復  史丹尼星人

我都覺得係架......因為我想每一個figure 都有自己一格 有自己一個主題同場景
ricky246 發表於 20-12-2013 02:50 PM

我起初都係1個1格 , 之後變左1個series塞入1格...
大大都好多嗜好o咼!{:1_208:}

另外,我估都無人好似玩具老師真係用間五六百萬住宅放玩具。:72:
師兄果然好定力!想當年我都同大大一樣心態,結果而家爆櫃同全個廳都係櫃,呢個深淵既魔力真係深不見底架:help:
頭像被屏蔽
nice work, it is very organised
請問是那款BILLY櫃? 什麼SIZE?
簡約美才是展示人偶最高享受:71: