Toysdaily 玩具日報

查看: 14977|回復: 34

[玩具攝影] 跳樓價一買,天馬座光牙

一路插水插到底,玩具本身素質不錯{:1_238:}

依家2百未????????????????????????
角色實在唔討好 . . .
而且呢款生石聖衣同我地由細睇到大嘅聖衣感覺差太遠 . . .
但係如果出尤娜嘅話我可能都會買 ~ :D
依家2百未????????????????????????
kevin629 發表於 5-12-2013 10:47 PM

魚久久很久了。
個價真吸引..............:shiny:
魚久久很久了。
hondaho 發表於 6-12-2013 09:51 AM

二99知好久,未知二百未
二魚半都見到啦
不過都係果句
送俾我都唔會要
二99知好久,未知二百未
kevin629 發表於 6-12-2013 02:28 PM

係兩魚找一蚊。唔係二狗狗。
where?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
呢隻跳樓貨吸引過戰王號好多, 無位放都要買~! {:1_208:}
見到二魚找一草仲要日版,不過拎上手真係過唔到自己,買左都冇衝動開盒
199都冇咩動力買...點算...
I was checking it out at MK Sino and wan chai 188, I just can't find those 2 fish or below price.  All I see is 3 fish below.  Where can i still get the 2 fish price?
回復 13# Wtong23

剛剛見笑萬地庫爆飯做二魚找兩草…
最平都係見 199, 2魚找2草!?{:1_197:}