Toysdaily 玩具日報

查看: 4040|回復: 13

[改造交流] 大家多唔多自組 ? 通常玩咩多?

雖然我知佢無咁大隻....因為尋日買左個頭 急住回家自組, 仲拆左軍事的HEAD SET 剪左佢落黎比佢當MIC用
遲下換個D衫同BODY比佢
這個頭真係無得頂, 可塑性好大, 諗緊好唔好幫佢修一修
師兄, 個頭係原裝 HT 的嗎? 買佐幾錢?
應該唔係HT, 上網買, 我地討論返自組 -.-
你地講得現成係邊到搵套衫返黎襯這個頭最好, 我諗左好耐.....
I usually play myself... :(
星爺穌乞兒!!幾正啊!!
龍心??第二把膠椅{:2_308:}
眼神有啲似吳岱融。
我想幫佢札個「計」我記得有個造型係咁上下....但仲搵緊有咩衫岩-.-
以前我會買HT衫....但點想起HT 近年只係出d ironman個d 用唔著 ~
Breaking Bad

想扮Walking Dead...買唔起RICK個頭

"IRONMAN"...原本應該有埋ARC REACTOR同埋手炮...不過擺埋左一邊未整

最後WALKING DEAD換頭變身做World War Z
I also DIY for batman bruce , ironman tony, etc. :34:
你第一張圖個個look好正 ~~ 我突然諗到可以自組 門徙 製毒公場哈哈

Breaking Bad

想扮Walking Dead...買唔起RICK個頭

"IRONMAN"...原本應該有埋ARC REACTOR同埋 ...
ky92 發表於 3-11-2013 10:25 PM
回復 5# Douglas.M.Saint

我有睇開你D post , 出哂名 hehe
好耐冇自組鳥,得之前果d,照po出黎大家研究下啦:71:

我就係覺得越黎越小人自組....個版全部都係HT HT 同 HT
以前都好d HT有唔同野出, 但近來全部都係ironman:(