Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

雙重重擊呀∼∼ 我個荷包要化成光啦∼∼
:$ :$ :$ :$ :$
呢隻可能令我復出買合金魂既一隻:handshake:
大鎚或者係Star GGG 又變限定...

最好分開出啦.唔好又整個BOXSET
回復 9# CLXTOMO

same as your case,
I also want to order GGGG, but I have not GGG and hammer on hands, so I also plan to bid a GGG plus hammer this week, but now.........{:1_208:}
SOC, 信心番曬來......................YEAH!!!!!!!!!!!!!{:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}
最好出埋超龍神 {:1_221:}
照入{:1_203:}
SR 本身只係玩可動..用黎扭扭扭
合金魂 就用黎分體 合體 小心翼翼禁玩{:1_208:}
其實各有各好姐...:64:
笨大你好野{:1_222:}
迫我入合金暈呢個坑:die:

double post, deleted
合金暈其實都係玩合體變形, 用黎display多, 玩上手都係src好, 所以呢2條line本身無沖突, 但笨大將src定價越set越高, 將2條line既定位變得模糊, 人自然會放棄src等合金暈
YEAH~~~~GFG GGGG, 保羅霍特.....................大坑!!!!!!!!
慘了。。。。。。我昨天已經在ami訂了SR GGGG。。。。。我要取消訂單啊
gazza1211 發表於 1-11-2013 11:11 AM

唔緊要啦, 唔同feel......................:^
絕對期待{:1_197:}{:1_197:}
Finally comes
well done bandai!!!!