Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年6月 超合金魂 無敵Robo Trider G-7 & 超合金魂Stage(官圖P15)

我自己之前量過各合金和合金魂的高度(到頭頂的角、或者背包、或者翼的最高點),看下面。23cm 就&#242 ..隻款.
gazz式.a1211 發表於 31-10-2013 10:46 PM

off topic :想問下師兄隻百式是邊隻款?是合金嗎?

我見22cm咁高. thanks
呢隻完全唔識, 外形亦唔係我杯茶, 到時等睇各師兄report{:1_238:}
最緊要條LINE未斷,其他的不再重要!如果重開LINE我真係會放棄,係焗放個隻....
off topic :想問下師兄隻百式是邊隻款?是合金嗎?

我見22cm咁高. thanks
六神 發表於 1-11-2013 12:09 PM

那件是N年前出,笨大的MG模型。
細個時唔識叫佢G7,我叫佢「鷹王」㗎!
Bandai 可以出埋real type {:1_201:}

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
From the Tamashi:

點解隔離泰坦三有基地既??? new product?
From the Tamashi:
Haran74 發表於 1-11-2013 03:09 PM

好似唔算大, 可能要就返隻艦
咁細隻{:1_201:}
係咪又係要跟返舊玩具size?
G7 又不是多机械人合一(而是一机变多重形态),不用做得太大,大过大武士也不错了。  起码不会像GX62-Danguard那样小。
咁細隻
柏迪 發表於 1-11-2013 05:42 PM

頭顶高 高过你头像个只Max Mazinkaisar.
基地 令外買!!{:1_197:}可比六神,,等合金用:47:
基地 令外買!!可比六神,,等合金用
冬暖夏涼小恐龍 發表於 1-11-2013 07:14 PM

六神應該用呢D
http://hima-toy.cocolog-nifty.com/blog/2008/03/soulnation2008__6160.html