Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] Tamashii Nation 2013 會場展品

頭像被屏蔽
EX 三巨頭加金牛{:1_221:}
woo.....過埋12月就可以脫神話坑,重投ex懷抱....{:1_225:}
神話可以唔買,得一張臉,換下樣都冇,ex天猛點解係酒紅色==
深紫咪幾好
頂......真係要由頭買過晒
真係要放左舊嗰啲先得,屋企無晒位啦
samuel2 發表於 31-10-2013 10:36 PM

舊果只用放星座型態啦,好多師兄都系咁做,不過如果冇位就真系煩D
卡妙又要等多半年:die:
頂......真係要由頭買過晒
真係要放左舊嗰啲先得,屋企無晒位啦
samuel2 發表於 31-10-2013 10:36 PM

舊果只用放星座型態啦,好多師兄都系咁做,不過如果冇位就真系煩D
屋企隻天猛連胸像依家放出去都唔值好多啦
不如放做聖衣or粗玩仲好
雖然對翼太重會成個人向後傾
:what:後面既係原色天蠍??
回復 126# Nasty

真同新電腦奇俠設定圖一樣都係"攝影禁止",所以可能要聽日才能睇到.
同樣有字冇圖的仲有魔戒可動 絕狼的坐騎銀牙.:die:
Prettyhades 發表於 31-10-2013 10:30 PM

呢張相既背景,見到疑似天蠍肩甲而又黃頭髮的家伙{:1_222:} 原色獅子都未推出,咁快就計劃定原色天蠍,b記真係有fans心{:1_212:}
EX just the beginning
........................................at least for next 10 yrs
Oce 天蠍必入{:1_225:}
拉達孟迪斯好型
屋企隻天猛連胸像依家放出去都唔值好多啦
不如放做聖衣or粗玩仲好
雖然對翼太重會成個人向後傾
卡妙 發表於 31-10-2013 10:57 PM

我隻老神話天猛星隻合金腳已經軟哂,而家完全係靠對翼撐起成隻野{:1_224:}
超合金魂地台唔會正係出地台嘛,會唔會全部見到個D都再版,我想入返金毛同宇宙大帝,但係走台得唔得.....又阻位,膠台比我都唔要....