Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[改造交流] [DIY] Hottoys Workshop素體/MK7頭雕小改造

thanks for sharing,楼主,其實tony用下呢個$16x body都5錯,平,胸大,頸長/粗,4對手,但係呢我就發覺原 ...
404oo 發表於 22-10-2013 10:42 PM

小弟無玩過這款素體,暫時幫不上忙,如果師兄您拆開內部結構,影一張相比大家參詳一下,可能會找到解決方案。
貓兄,MK7頭雕都有得改,真係好鬼勁呀!!!!,仲要甘多教學,利害利害!!!71::71::71::71::不過我吾敢整MK7,但改蟹手真係要動工了,{:1_210:}Thanks!!{:1_197:}
除咗勁正靚之外, 已經冇野好講. :71:
支持自改加上教學,支持:78:
原來個教學就係貓貓出,我重係咁search tony workshop d post ,掂呀。:71:
原來個教學就係貓貓出,我重係咁search tony workshop d post ,掂呀。
星月夜 發表於 29-10-2013 08:39 PM

夜兄攞左貨頂唔順想改呢?咁奇知道有教學但又要揾嘅?

其實狼人個波地都一樣蟹手,唔知點解,狼人忍到,但tony就越睇越唔順眼,點都要執佢一劑至安樂。
貓兄,MK7頭雕都有得改,真係好鬼勁呀!!!!,仲要甘多教學,利害利害!!!71::不過我吾敢整MK7,但改蟹 ...
leo0519 發表於 23-10-2013 11:48 AM

Leo兄,改完記得係sdf-2分享下。
夜兄攞左貨頂唔順想改呢?咁奇知道有教學但又要揾嘅?

其實狼人個波地都一樣蟹 ...
catcat 發表於 29-10-2013 11:20 PM

之前睇過有post話Sean job 教點改,但唔記得邊度見過,以為搵 tony workshop 會搵到,最後o向 yahoo用 蟹手同Sean job 做key word 就search 到貓貓你個post......
cat兄好耐冇見, 雖然在下已冇玩男偶, 但見兄的DlY有心有力,{:1_209:}
十卜, 支持~~~{:1_208:} {:1_226:} {:1_208:} {:1_226:}
cat兄好耐冇見, 雖然在下已冇玩男偶, 但見兄的DlY有心有力,
十卜, 支持~~~  { ...
火宅之人 發表於 29-10-2013 11:42 PM

感謝支持。:64:

近來搞緊D私人野,少左時間玩,影相,同上玩具網....有得必有失。
Thank you very much!! Tony 蟹手問題真係要攪攪佢