Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [海洋堂] 進擊Again的巨人 [部份內容可能引起情緒不安]

頭像被屏蔽
我同你一樣, 超大型巨人開估後完全冇興趣再睇落去......
連玩具都冇興趣買 tim....... {:1_200:}
頭像被屏蔽
我同你一樣, 超大型巨人開估後完全冇興趣再睇落去......
連玩具都冇興趣買 tim.......
bsky666 發表於 22-9-2013 09:26 PM

我睇左漫畫先, 睇到女巨人出現已經頂唔順. 個大鋼其實幾吸引, 但d人物畫功同分鏡衰到好難再睇落去. 同埋人物之間缺乏太多感情細節, 走唔開日本漫畫老土空洞既劇情.
畫得比較好既畫面都係巨人部份, 似乎巨人部份係交助手畫.
我都好想知個小天使係咩嚟 :52:
同埋最尾張嘰嘰兵好正 :x

動畫同漫畫都有睇
漫畫我睇咗好多期都分唔到啲角色.....
動畫好睇好多, 相信小林靖子負責劇本都功不可沒

btw 有冇睇蘋果早排個作者專訪?
http://hk.apple.nextmedia.com/su ... t/20130919/18428819
我都係set入,雖然我未拆個包裝,但好似唔覺有隻小天使,想問隻野係包係邊?

天使BB 係批發每一大袋海洋堂Capsule Q扭蛋都會有一隻。
賣唔到錢的,所以一般鋪頭都唔會理。

我睇雜誌佢有分金/銀色,
但我自己買開既係「Characters 系列」即Alien,ironman,筋肉人同e套進擊
暫時都未見有金色。

其實冇咩特別意思,比你抽到咪當自己好運囉xdd