Toysdaily 玩具日報

[詢問] 日本抽一番問題

我上次去日本大阪同名古屋找左好耐都唔知邊到有得抽!

我去左超多玩具店都無得抽,請問有無大大知咩類型店舖有得抽?thx!
Sometimes you can find it in 7-eleven or Family mart ! But most stores have 一番 prize will not close to popular travel spots !
便利店有的, 仲有一啲玩具店都有, 我記得大阪電電城有一間要上樓既有得抽~
有興趣八卦一問 : 大熱貨會有限抽嗎?(如每人10張);舖頭如有一組簽以上會撈埋一齊抽的嗎?如果係last one賞又點計數呢?抽左已換賞品又會否即刻貼出黎?
上次去大阪都係見便利店有, 玩具店反而唔多見有一番
我上次去日本大阪同名古屋找左好耐都唔知邊到有得抽!

我去左超多玩具店都無得抽,請問有無大大知咩類型 ...
adam_tse33 發表於 17-9-2013 10:10 PM
難波7-11前日見有, 不過得米老鼠仲要A,B,E,F賞俾人抽咗
有興趣八卦一問 : 大熱貨會有限抽嗎?(如每人10張);舖頭如有一組簽以上會撈埋一齊抽的嗎?如果係last one賞又 ...
SARU 發表於 19-9-2013 11:18 AM

有D舖係會限住抽幾多張, 抽完個指定數目就要再排