Toysdaily 玩具日報

查看: 9280|回復: 14

[個人收藏] Mattel 重口味 Batman 1966 Classic collection

雖然我5係60年代既人, 不過身為batman fans, 點可以5儲尼個系列,
初頭感覺有d重口味, 不過之後上網睇番以前既Batman TV版又感覺接受到.
重忍5住買埋尼個系列6寸, 宜家重爭隻貓女就齊set喇,
架batmobile真係好大好吸引,不過佢個盒係痴死, 一打開無利位包番, 所以5捨得拆開
不過SDCC都幾得意,不過又係display較適合
大家又喜歡嗎?

嘩師兄好齊喎 :shy:
對架車好有興趣 {:1_212:}
請問師兄系邊度買架?唔該
嘩師兄好齊喎
對架車好有興趣
Assassin 發表於 2-9-2013 04:00 PM

重爭貓女。。。。

蝙蝠車先係真正亮點, 真係好正
請問師兄系邊度買架?唔該
tolete 發表於 2-9-2013 04:09 PM

figure 有d 係現時, 有d朋友美國幫我買的
蝙蝠車同 sdcc蝙蝠俠都係係 阿虎度買的
figure 有d 係現時, 有d朋友美國幫我買的
蝙蝠車同 sdcc蝙蝠俠都係係 阿虎度買的
waichan3 發表於 2-9-2013 04:17 PM

唔該師兄,等我去雅虎睇睇先
回復 5# waichan3
Can't find the batmobile~:79:
Wow~! I want the batmobile too!!
回復 1# waichan3
我諗你當年應該無睇過, 可能年紀細, 對於我呢d70後, 呢套真係經典黎, 當年麗的/亞視播, 真係個個星期等架!

講返玩具, 其實做得幾好, 不過batman & robin 2pack, 個斗篷條wire就真係搵黎攪.
個盒batusi唔使開啦. 你都唔會拎出黎按背脊個掣再玩, 係個盒裡面玩一樣.
架batmobile車型一流, 內籠做工細緻. 係衰在開唔到車門, 同埋個車胎係硬膠製造. 買左呢架, 真係唔使再等買HT喇! :p

恭喜入到好物.{:1_220:}
剩睇過電影版...........
好想睇電視劇版(尤其有Mr.Freeze既幾集),奈何現在都沒有DVD出返
回復  waichan3
Can't find the batmobile~
herculesanakin 發表於 2-9-2013 11:37 PM

個次禁岩有一架係yahoo,所以即刻bid...
回復  waichan3
我諗你當年應該無睇過, 可能年紀細, 對於我呢d70後, 呢套真係經典黎, 當年麗的/亞視播, 真 ...
Firewalker27 發表於 3-9-2013 12:01 AM

原來如此。

batman & robin 2pack, 個斗篷條wire就真係搵黎攪,同埋爬繩有少少求其, 用條紙條當繩,同埋拆盒時個個斗篷有個隆,加埋佢大大條標籤, 我一下就剪左佢了。

架batmobile, 我遲下先拆, display下先, 拆左痴5番個盒, 都算細緻, 如果車頭車尾可以打開更完美。。。HT 太大無位放。。尼架重可以放下
The color is so nice !!!
今日見到阿虎有batmobile 賣呀,各ching買就去睇睇

[YT]=8-l8OMWVCF0[/YT]
http://www.youtube.com/watch?v=8-l8OMWVCF0

睇下呢個, 新鮮熱辣. 正.

(Sorry, 唔識擺埋落頁面到播, 有無大大可以教我!)