Toysdaily 玩具日報

查看: 7762|回復: 11

[分享討論] 林有德個仔部2號機完成

笨大今年好多插水貨,呢隻係其一
1號機準備送俾老友當結婚禮物,2號機留翻自己玩.
3號機仲未開盒,待定...

Wow!Ching好有心機bo
THX for sharing:love:
小弟係姑仔訂的,而家都未開,出面已經賣緊9魚……
唉~!小弟有GFF版
小弟係姑仔訂的,而家都未開,出面已經賣緊9魚……
唉~!小弟有GFF版
ah_cow 發表於 30-8-2013 12:25 PM

冇理由噶...呢隻係6月底貨,7月應該乜都派啦
宜家都就來9月...
mine still in box... no time add line........can tell me 水貼 where buy ma? thanks.

笨大今年好多插水貨,呢隻係其一
1號機準備送俾老友當結婚禮物,2號機留翻自己玩.
3號機仲未開盒,待定...
...
DSEMI 發表於 29-8-2013 08:06 PM
mine still in box... no time add line........can tell me 水貼 where buy ma? thanks.
taken 發表於 30-8-2013 03:03 PM

呢隻加工比較麻煩,唔加工又唔係好見得人...
水貼係原裝,順便加幾張C3小松原ΞGUNDAM GK版噶水貼
ic c3 ver, thanks pal
ic c3 ver, thanks pal
taken 發表於 30-8-2013 03:51 PM

:71:其實C3 Ver造型都好正
敗家仔夏沙威部機{:1_197:}
樓主, 做得好好

不過都要鬧下Bandai, 俾咁多錢, 都要玩家做咁多後期制作
要鬧Bandai, 俾咁多錢, 都要玩家做咁多後期制作
哩隻同之前d Ka ver MS比退步好多.... Ka大自己有無睇過完成品先比出?

做臭自己個名....