Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 12月 Metal Build 命運高達 (新官圖P.12)

出得Destiny Gundam,

點可以無Strike Freedom架?:)

快點放埋下一隻o既消息啦!笨大。:57:

JK
如果有埋光翼的話就冇理由唔入,  不過笨大冇可能會比,  加上MB一向冇特效.... (有都魂限)
j-man 發表於 22-8-2013 10:13 AM

光翼等魂限for sure。。。。。。。:72:
又要比錢................
ray文 發表於 22-8-2013 11:36 AM

我已中招、。、,。,。,{:1_225:}
同自由比, 大家like邊隻多d.............
denniskwong 發表於 22-8-2013 04:21 PM

我可能中意呢只Destiny。。。。。就睇圖:D
我已中招、。、,。,。,
barrydudu 發表於 22-8-2013 05:14 PM

唔緊要好多人陪........... 一齊中~:DD
堅正!!!
不知有沒有光之翼?:what:

Destiny 魔化,   Strike Freedom 唔知會點呢  (神化!?) {:1_203:}

不過MB 都算第一次大改成咁 , Anyway, I like it :love:
我只係希望 唔好好似FREEDOM 咁塊面出事  同個背包唔好太重攪到成日向後傾就好啦..可以準備放左隻MG 佢..
如果有光翼,必入!!:35:
對翼...嘩左一聲:50:
駛唔駛咁靚啞!!
頭像被屏蔽
又要破財啦
冇錢呀
入你個頭呀, 最多咪一兩隻..........你都係專心入女啦~
ray文 發表於 22-8-2013 11:54 AM

一“两”只:time:, 文爺果然系董事长级数:he:
我頂多入一只, 或者一只都唔入等特別版:x
我本來都冇咩興趣, 對真同部機體都冇大愛..不過睇完張相又有少少受, 不過都要睇定D先, 官圖一般都PS到飛起..
型:71:不過唔買:34:
命運高達 好似係 MG, RG, Robot 魂都唔會炒得起... 仲會好快有好價. .唔知MB 又逃唔逃得過這個命運?