Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Deagostini - Robi 聲控機械人 70期 - P39#580[改Android線控Robi, 有短片]

tree2006 發表於 13-10-2014 11:31 PM
岩岩上YOUTUBE SEARCH ....好得意
有沒CHING 可以話我知邊到訂.....
見你地有WHATSAPP GROUP 我都想JOIN

http:  //  robi . hk
官綱...可睇睇! :he:
叮噹限量版 發表於 14-10-2014 12:08 AM
若訂長期的客戶...在Deagostini 寄件來時家中無人接件..那佢地會如何處理? 有提問過嗎? 有勞解答一下?

官網寄掛號的, 如果冇人簽收, 一定會發返去郵局, 自己攞。 如果係pangxxx, 會發平郵, 不過入唔到信箱, 結果都係要去郵局攞, 不過有o的管理處可代收。
我係澳門的, 剛訂了
唔知幾時收到第一期?
如果要轉語言 要買邊幾期?
kcwkam 發表於 14-10-2014 11:37 AM
如果要轉語言 要買邊幾期?

應該係70期就ok, 但我覺得應該會改個個mic,所以我也訂左69期。
我都訂左隻港版,可唔可以入group
請問隻機械人仔如果你叫佢佢識唔識應你?同埋可唔可以改名既呢?
心大心細中:handshake:
小弟新加入, 煩請加埋我入GROUP , 謝 !
kasumi 發表於 14-10-2014 03:10 PM
請問隻機械人仔如果你叫佢佢識唔識應你?同埋可唔可以改名既呢?
心大心細中

我剛買了香港版,已經在官網訂了2至70,請問可加我入group嗎,thx
kuiandshan 發表於 14-10-2014 09:01 PM
我剛買了香港版,已經在官網訂了2至70,請問可加我入group嗎,thx

小弟都剛訂左全套香港版,希望到 2016 嗰陣可以同大家分享小弟既 ROBI :handshake:
哈哈,不過 2016 仲有好耐先到:69:
要努力等待~~~~
終於都係官網訂左,但佢唔比用master唯有用銀行過數,不過好似冇95折,仲要去花旗銀行入數在我黎講唔太方便。:unhappy:
Anyway想請問可以入group嗎?:)
我也買了^^

也想請問:可以入group嗎?
也想請問:可以入group嗎?
h9830567 發表於 13-10-2014 10:28 PM
今早訂了港版,客服第一次就接通,而且很詳細解答我每一個疑問(讚一下,客服人員叫徐小姐)。
因為我在便 ...

日版更多影片睇,更開心~~