Toysdaily 玩具日報

查看: 11887|回復: 13

[活動展覽] W HERO 夏祭2013 - Kamen Rider SHF

BANDAI 2013年10月再販: S.H. Figuarts 影月

BANDAI 2013年10月發售: S.H. Figuarts Battle Hopper Renewal Ver.

BANDAI 2013年10月發售: S.H. Figuarts Kamen Rider Black Renewal Ver.

BANDAI 2013年9月發售: S.H. Figuarts Kamen Rider Wizard Infinity Style

BANDAI 2013年11月發售: S.H. Figuarts 電單車Blue Spader

Black & 影月 我等緊你地呀! :D
頭像被屏蔽
呢個topic全中..........
十分期待 blade ~~~同佢架電單車~~~
又多個轉貼狂...:(
Black呀,好正呀,之前嗰隻丟得啦。Blade呀,等緊你呀。。。。。。點解我今日係”超人”度見到Blade嘅?唔通佢係BANDAI發言人?????
All are good stuff.....
Shadow moon!  I wait you for a long long time!
信彥, 你終於是醒喇! 來跟我回家吧!
等入現貨先{:1_214:}
Black 而經係我最後認識的仮面超人了!:42:
攪到我都想入第一隻 shf~
攪到我都想入第一隻 shf~
denniskwong 發表於 12-8-2013 12:04 PM

Black 同影月真係好吸引的.
值得買來玩吓! {:1_214:}
Black 同影月真係好吸引的.
值得買來玩吓!
4mm 發表於 12-8-2013 01:47 PM

BLACK 2.0 認真正~ 希望快d出埋 rx2.0~