Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 11月 G.F.F.Metal Composite UNICORN GUNDAM 2號機 Banshee

NY 網址可否 PM 我?

THX∼
NY 即係比海外買家買?
可否 PM NY 網址 給我,THANKS
looks better than the white one.  I want.
回復 38# takeshi

takeshi 大大, 可否pm 我NY 的website ?thank you very much
請問各位師兄,旺角一樓 & 精x開左訂價未,謝謝
NY 網址可否 PM 我?

THX∼
見到有地方開訂, 行都要14-15魚{:1_229:}
見到有地方開訂, 行都要14-15魚
rubybaby 發表於 2-8-2013 01:52 AM

鬼叫笨大訂價係22000yen咩。。。。。。:56:
鬼叫笨大訂價係22000yen咩。。。。。。
FRAK 發表於 2-8-2013 01:54 AM

但都係要比錢, 因為如果唔訂定,
炒起左就成20魚以上...:p
不要制造恐慌啦,上次#1006係咁,今次又係咁。件貨又不是限定,到時派貨多到唔知點。。
Yes I fully agree ! This product is not limited edition and the price should sell really reasonable !
20000Yen that means about HK$1500-1600 ! If the pre-order price over $1600 is really unreasonable lor !
回復 57# gapkwan

200% Agree.
好似每月一定會搵一,兩件 HIT 嘢炒吓.
BANDAI 貨 + 不是限定 + GUNDAM = 行版 + 日版 + 亞版 + 再版 + 魂版
點炒?
近期有邊件合金係無貨架,我等現貨:36:
越來越多人黎呢度搵食, 咩野玩具都話會炒到上天,

HT 埃仁命 MK33 又見佢話會上天 , 點知黎到呢度見佢又話連BANSHEE都會上天......

唉....如果呢度有飲食台, 睇怕粒飯都可以炒到上天