Toysdaily 玩具日報

查看: 16587|回復: 39

天水圍頌富商場玩具店被領匯迫結業清貨

今日經開天水圍頌富商場玩具店(新X線玩具)被領匯迫結業清貨, 內有大量模型 (RG / MG / HG), 及玩具進行清貨特賣中, 有經開嘅 Bro 可以去睇下, 以下係一部份清貨玩具.  

地址 : 天水圍頌富商場一期128號鋪

相關帖子

唯一一間都比佢迫走埋.............:(
:70:天水圍唯一一間都做唔住
RG / MG / HG是什麼價位??
RG平唔平得過精同F...{:1_197:}
我唔係全部識,但識個D望落貴出面好多....唔比人迫自己都做唔耐,你真係呢區咁既價...
成個天水圍連呢間都頂唔住, 唉! 戥呢區既細路慘, 無左個落腳點.
會否 嘉湖或者新北江 open
我唔係全部識,但識個D望落貴出面好多....唔比人迫自己都做唔耐,你真係呢區咁既價...
宇宙之王者 發表於 24-7-2013 09:46 PM

不嬲細鋪d價高過出面, 好正常
但e間已經唔係太貴果批:!
回復 8# sabaoth

我唔係話佢SET個價唔啱,只係覺得搵錯地區,始終唔係有錢地區,好難做得住....
回復  sabaoth

我唔係話佢SET個價唔啱,只係覺得搵錯地區,始終唔係有錢地區,好難做得住....
宇宙之王者 發表於 25-7-2013 11:26 AM

你去行下個商場就會發現, 果度d人比你想像中有錢{:1_224:}
唔係wor...有好多d價都幾ok wor...想入隻sr巨零晨:$...可惜太遠
有平有貴啦,不過不失,不過執左好可惜
佢d價有時同出面睇齊或者平D..都會係佢到買下野..
執笠有d可惜:79:
真係有平
佢黎個清貨價的確有吸引力