Toysdaily 玩具日報

查看: 10654|回復: 7

[玩具攝影] LEGO Construction 建造系列

LEGO Construction 建造系列

編號不記得了:unhappy:
大家有其他建造系LEGO PO 出來分享下:65:

唔好比佢停,  忙於收復中, 兩位大爺將最少五盒已砌好嘅lego 打散,再發揮佢吔嘅創意,  起碼收復架垃圾車4432同救傷車4431
建築系 is architectural
yours is construction:67:
呢個系列我最鐘意係個地盤起重機, 好高有成70cm, 不過宜家又唔會高追啦, 希望lego 遲d 會再出類似既model 啦
回復 1# waihow

很壯觀的車隊
總覺得佢地會合體
(中左勇者同TF毒太深~~)
THX 大大 分享

回復 4# Mo.P

師兄指的是不是
7905 Building Crane 塔式起重機 - 高及闊成70cm (些部經典野, 塔件可以改一下造一個 海上鑽油台):DDD" />
另外有部
7632 Crawler Crane 履帶#機 - 高有50cm左右, 行履帶, 比現時番出的大型(而家出的款, 個人感覺細左):)
重有部
8046 Motorized Excavator 履帶挖土機 - 遙控 可以全方位走動及挖泥:shy:

好彩以上3部都有入手, 但係最不爽就是無入到那一部 大型運泥車, 個斗好大那一部
現在番出
回復 5# 白狼

中TF毒太深~~:x
回復 6# waihow

not finish yet?
assemble and take photos:57: