Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 10月--SHF影月再販,black2.0,戰蝗號2.0 (發售日確定 @P.31)

我想問下大家都期待RX有2.0,咁我想問下影月會唔會有2.0?
ctcctf 發表於 12-7-2013 11:24 AM

影月本身都粗手粗腳,算係幾似。未必有2.0
當年魂限車唔明點解係都要攪隻"閃綠"出來..明明原色就唔係閃綠...而家隻色似番TV,亦好彩呢隻唔係魂限..
老文 發表於 12-7-2013 11:29 AM

今次個頭罩仲跟返原著
3樣都入左12吋,入唔入好
eycw 發表於 12-7-2013 11:30 AM

除非好鐘意玩可動,否則不用。
回復 122# mushroom

所以點睇都係正....:71:
我想問下大家都期待RX有2.0,咁我想問下影月會唔會有2.0?
ctcctf 發表於 12-7-2013 11:24 AM

唔會,頂多都係初頭灰盒設計果d有機會,如果你話10年後100年後我就唔敢包
Dear members,

Sorry. I like toys, but i am not really professional.  Could you please if we can pre-order now???{:2_298:}

I need the black set... although i have version 1.....but can get in normal price.. i want to get it for just collect it
影月當時用"黑白相"盒, 但black 2.0 好大機會用"彩色相"盒~
咁就唔多夾喎~!:67:
影月當時用"黑白相"盒, 但black 2.0 好大機會用"彩色相"盒~
咁就唔多夾喎~!
聖鬥士紫龍 發表於 12-7-2013 12:41 PM

最緊要個人夾吧! {:1_220:}
咁就唔多夾喎~!
聖鬥士紫龍 發表於 12-7-2013 12:41 PM

最緊要個人夾啊! {:1_220:}
各位ching, 請問裝著的蝗蟲號和當年魂限的蝗蟲號在金屬件上有沒有分別呢?
請賜教! {:1_215:}
Dear members,

Sorry. I like toys, but i am not really professional.  Could you please if we can p ...
drexler22 發表於 12-7-2013 11:52 AM

應該過幾日,信和二樓有得訂
入硬:$............
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
真係有d心動~~~~~~~~~~~~~