Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的小小金魚缸 ( 06 Nove 2014 updated #241)

Updated la, hehehehe

12 Oct 2013 updated

上次說好的金毛六神大帝暫未有時間攞返出黎,不過唔緊要,呢個幾月又做敗家仔,咪講咁多,分享時間

MP17 與一眾兄弟,希望jazz同bee快啲出,仲有馬格斯

芒亨火龍裝,近日打緊MH4,見到造形太靚同可動性高,忍唔到手:34:

呢隻我等左一年,fewture新三一上色造型冇得輸

Hottoys batman 我冇訂買現貨因為太靚喇,唔好話我助長炒風呀,我只係買自己鍾意嘅嘢,最多話我促進香港經濟好喇

小左高貴多左華麗嘅神聖衣天馬星矢,新色版我只買一隻,聴住先。。。

多年心願gundam converge終於儲到原祖、Z同ZZ, 感動

星矢櫃EX仲有冰河三隻黃金同娜姐未出,冇位喇

老虎嘅米奇老虎專櫃

隆重介紹Marvel bearbrick, 買左多年用在一朝,買喺呢個位意外地fit

No more space, macross flight team must return to boxes

My wine team Penfolds

See u guys next!
回復 62# AK30

終於捨得UPDATE喇, 又買多左好多好野喎{:1_221:}

回復 63# SimonC
係呀!係呀!一個字懶:x 重高MKII, DESTINY, banshee, 天秤,雅典娜,SHF black hopper shadow moon ........你地等我呀!
回復 64# AK30

血腥10月:70:
回復 65# SimonC
No simon , should be bloody oct nov dec......
回復 66# AK30

咁大獲:Q
:75:惡魔召喚:返黎喇, 返黎會員區吹水喇:75:
12 Oct 2013 updated

上次說好的金毛六神大帝暫未有時間攞返出黎,不過唔緊要,呢個幾月又做敗家仔 ...
AK30 發表於 12-10-2013 06:52 PM

好多正野呀AK30兄................勁~:71:
EX Getter Dragon好想買啊。。。。。。。。。。。{:1_198:}
回復 70# gazza1211
少尉,襯價錢仲ok, buy la!

26 October 2013

呢期慘被冷落嘅金魚缸。。。遲小小先照顧你呀!
26 October 2013

呢期慘被冷落嘅金魚缸。。。遲 ...
AK30 發表於 26-10-2013 12:53 PM

真係入了好多正野呀............要買多個金魚缸喇............:he:
Happy Friday AK兄:73:
回復 73# ray文
地方細,冇位擺喇文兄!等我努力d搵錢買大屋先啦{:1_220:}