Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 天下X hottoys 12吋figure

如果長出就真係一個深淵,好多角式都中,最少都要出埋無名啦
風雲咁多Fans,馬sir同 Hottoy斷古都唔會玩限量嚟自斷米路掛:38:
希望吾貴,風雲真係一個經典,第二部之前都追近。。。而家實在拖得太長了
馬仔咁講真係有D其待,希望唔貴
we (old cake) must buy. :67:

無名
雄霸
劍聖
小劍聖
劍晨
懷空
小武
易風
求求其都成串名
風雲仲可以年輕版,入魔版,龍元冰封..............
出極都唔斷
之前都有同鐵人兄弟出過一款,
前年咪同ENTERBAY出左個波地6吋, ENTERBAY又話做系列, 但做完風雲已經無再做
之前出的天下figure太垃圾啦
hottoys貴為世界級figure公司,稍為出小小柯屎力都夠做啦
好難會出得差過之次前果堆垃圾掛
可能係港漫FIGURE向來水準唔高吧,呢隻睇得出HT冇出盡力去做,不過算係好好架啦.
以前由HT代工,鐵人同天下夾那對孖生兄弟其實水準更高,
但那款應該冇肉食吧,在商而商,港漫野頂多2,3千隻,用到呢個質素差不多了.
可能係港漫FIGURE向來水準唔高吧,呢隻睇得出HT冇出盡力去做,不過算係好好架啦.
以前由HT代工,鐵人同天下夾 ...
Toro 發表於 5-7-2013 09:51 PM

你誤會了,你在第一頁見到那隻,是舊年馬蛇自己出的呃錢垃圾,HT 今次淨係套衫都殺曬!! 如果只在天下攤位發售,相信唔洗旨意買到.........
如果Hot Toys出漫畫版華英雄12吋figure我會更高興 :67:
唔通第一隻係雲師兄!{:1_208:}
如果Hot Toys出漫畫版華英雄12吋figure我會更高興
太陽之牙 發表於 5-7-2013 10:07 PM

邊個時期先?少年、單眼、無疤(上船前)、有疤(死潔瑜後)、中年唐裝、白髮中年(戰無敵)、無 so 長衫(神鴿山莊碰戰狂)、有 so 長衫(戰司徒無量)。
自家掃圖

嚟緊馬sir完咗風雲,好似唔想再定期咁畫漫畫,若果今次figure大賣,話唔埋會一路出落去㗎,另外華英雄都想hottoys出,不過版權唔係馬sir