Toysdaily 玩具日報

查看: 11571|回復: 28

[玩具攝影] DD IFC Beautiful night

今次難得同娃友們一齊去中環 "IFC" 夜拍{:1_211:}
講起都成半年冇夜拍過,天氣又好,7月1日又放假,直頭係難得既好機會:$
大家都影得好開心,仲有好多外國遊客要求同娃娃一齊拍照呢~:handshake:

多謝各位師兄收看:handshake:
好靚呀~{:1_221:}
回復 2# mf_c2000

謝謝師兄支持:handshake:
其實係香港個夜景靚,先可以影到咁呢:love:
隻DD的紫色眼睛同夜景好夾, 很好看! Thanks!
靚~!!
好鍾意佢個表情, 好有"故事"...
回復 3# 小丙1018

我都有D興趣想入,
不過太貴.....同埋唔知點選, 太多組合.
回復 4# Ripples
剛剛夜景的藍色同眼的紫色好夾, 我都估不到呢^^

謝謝師兄支持{:1_223:}
回復 5# WalkerMachine
它的樣子真的很吸引, 也是我被它迷到買它回來的原因呢{:1_221:}
謝謝版大支持:64:
Very good. 正 {:1_221:}
回復 6# mf_c2000
原來mf兄有興趣想入:he:
咁就要看看師兄係喜歡動漫角色定係喜歡自己組一隻DD{:1_215:}
因為喜歡動漫角色FULLSET入就會比較貴:70:
如果喜歡自組想要既造型就相對平D:)
而我自己本身就唔睇動漫(比朋友話我唔睇動漫又玩DD係怪人){:1_222:}
所以我係比較偏向自組既玩法,玩法亦多變好多呢:love:
回復 9# sos2sos
多謝師兄收看呀,謝謝:handshake:
回復 10# 小丙1018

我有睇動漫,不過唔多.
但係睇親其他大大既DD 囡囡,
雖然有D係動漫角色, 但睇落又唔多似.(個人感覺)

我有試過係阿虎睇過, 又眼珠又眼捷毛等等....
花多眼亂. 最重要係每樣野都要幾條魚.....
想買返黎再配, 好重皮啊
小丙大! 真係影得好靚好靚, 我好色之徒嘅朋友都讚! {:1_203:}

仲未去你介紹嗰間娃店添. {:1_201:}
回復 12# mf_c2000
老實講,VOLKS真係冇邊一隻拿版權既動漫角色做得似......:53:
所以都係直接看看個DD頭自己覺得靚唔靚,喜唔喜歡:73:
其實自組分唔係太多部份, 分別係 " 頭, 眼, 身, 頭髮(我地簡稱叫WIG), 同衫褲鞋襪":43:
眼捷毛其實可加可唔加,睇個人雖要:71:
除左頭同身一定買原裝VOLKS出品之外, 眼, 頭髮, 同衫褲鞋襪其實可買第三廠既會
比買原裝VOLKS平好多,選擇亦較多{:1_208:}
回復 13# 可變戰士

真係多謝支持,大家睇得開心我已經好滿足,謝謝:64:
得閒上去睇睇,好多款式同配件選擇呢,一定有野岩你:he: