Toysdaily 玩具日報

查看: 5483|回復: 34

[詢問] 今個月的StarWras3.75 同以前既有乜分別?

如題...初入坑 唔清楚
只係包裝唔同,孩佬呃錢之作:36:
我一向只儲3.75" clone troopers, 所以見呢set只係"舊作" 我都係睇下算, 都無買到~
今次呢set真係無以前想一set入既衝動…真係唔多吸引……
今次呢set真係無以前想一set入既衝動…真係唔多吸引……
天涯孤客 發表於 1/7/2013 01:26 AM

C兄以前邊set試過有set入的衝動?:47:
論隻黑武士同anakin skywalker既質素 造型 比例 用料  值唔值得買
論隻黑武士同anakin skywalker既質素 造型 比例 用料  值唔值得買
cmf12 發表於 1/7/2013 06:54 AM

Anakin ep2 係有史以來這造型最多關節,
有埋ball hip and 接地,絶對唔係舊作,值得買。
但發覺新呢wave個新樣好似冇以前咁似。
C兄以前邊set試過有set入的衝動?
玩具Kenny 發表於 1-7-2013 01:40 AM

之前Vintage collection基本每wave都set入,係starkiller果套買唔到……:die:
之前Vintage collection基本每wave都set入,係starkiller果套買唔到……
天涯孤客 發表於 1-7-2013 12:41 PM

這WAVE真係超吸引~~
Anakin ep2 係有史以來這造型最多關節,
有埋ball hip and 接地,絶對唔係舊作,值得買。
但 ...
玩具Kenny 發表於 1-7-2013 10:43 AM

我係信和3樓個fb到見到隻anakin 個樣  已經唔係似唔似既問題 直頭似無乜點加工過.....士旦有個輪廓咁
係呀!好多正野:help:
大Ken兄有無入到?
我係信和3樓個fb到見到隻anakin 個樣  已經唔係似唔似既問題 直頭似無乜點加工過.....士旦有個輪 ...
cmf12 發表於 1-7-2013 02:13 PM

今次隻anakin完全唔似樣 反而隻padme ok靚(對比之前出過既star wars女角)
係呀!好多正野
大Ken兄有無入到?
天涯孤客 發表於 1-7-2013 02:13 PM

我同天涯兄一樣,基本上每WAVE都SET入.....死士嘛:!
這starkiller果套WAVE都有入到.....

順便做下D無聊野,俾樓主睇下與今次BLACK系的分別~~
貼下這兩年的系列

2011 WAVE01

2011WAVE02-12隻

2011WAVE02

2011WAVE03

2011WAVE05

2012WAVE01

2012WAVE02

2012WAVE02-A

2012WAVE02-12隻

2012WAVE03

2012WAVE04-BLUE系

2012WAVE05
我同天涯兄一樣,基本上每WAVE都SET入.....死士嘛
這starkiller果套WAVE都有入到.....

順便做下D無 ...
大ken 發表於 1-7-2013 02:30 PM

:64:  好多都想入......
想入坑就追返vintage啦 多關節背卡靚角色吸引 我vintage都係爭幾款舊既就齊 不過好多都要ebay追返lor 運費比較貴