Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 童夢EX--百獸王速影

回復 6# kinis

大約15cm高啦,關節比es合金好,5會太鬆太緊,但我個隻右手手胕好緊,我5夠膽扭,5知其他巴打有無呢個問題⋯
回復 16# mtdemon

係咪D螺絲太緊呢,你試下鬆鬆佢
回復 14# ray文

拎上手係比較重既,70%我唔知佢點計,但小腿,胸都係合金,頭都好似有部份係.

我自己都3魚尾人仔入.個價錢就稍為高左少少.

造型都係似ES合金不過個身係瘦削左D,所以感覺唔夠Q版.
可動性就無乜好挑剔了.
回復  ray文

拎上手係比較重既,70%我唔知佢點計,但小腿,胸都係合金,頭都好似有部份係.

我自己都3魚尾 ...
leawong 發表於 18-6-2013 05:11 PM

thx leawong兄解說..........:77:
不過宜家港幣都好似成六舊水多......{:1_206:}
請問有冇人知MK邊度有得賣???
請問有冇人知MK邊度有得賣???
briankk 發表於 18-6-2013 05:56 PM

我係 信鵝 同 煙士點 都見到有貨~ 不過冇得分體合體..完全冇興趣~
回復 8# gazza1211

有,不過我冇電子,所以冇影到,
面部用磁石吸住,換既時候都幾方便
thx leawong兄解說..........
不過宜家港幣都好似成六舊水多......
ray文 發表於 18/6/2013 05:19 PM

董事長 唔緊要喇! 錢財身外物.{:1_220:} 買喇! :75:
我理係唔係國產合金,佢出個一條線我中到應一應
期待佢隻15機同六神:D
董事長 唔緊要喇! 錢財身外物. 買喇!
可變戰士 發表於 18-6-2013 09:34 PM

你買先啦…………
你買先啦…………
ray文 發表於 18/6/2013 11:22 PM

等遲啲另一間公司出喇! 聽朋友講可變型, 應該指合體. :73:

老翻就唔買鳥, 你買喇! 心領! :34:
可惜冇得分體和變形
回復 17# leawong

5該巴打, 不過我見影響5大, 由得佢先, 驚拆左之後整5番.....
等遲啲另一間公司出喇! 聽朋友講可變型, 應該指合體.

老翻就唔買鳥, 你買喇! 心領!
可變戰士 發表於 18-6-2013 11:31 PM

我等笨大出呀...........{:1_209:}
我等笨大出呀...........
ray文 發表於 19-6-2013 10:36 AM

笨大如果有百獸王版權請先出合金魂, 要變形合體大碼合金魂