Toysdaily 玩具日報

查看: 2372|回復: 10

[玩具攝影] 12”人偶手機一圖流﹣ 追加新圖 Mamba Eyes

無聊拍下!MARKs唯二收藏,重來覺得儲IRONMAN都係一兩隻夠了∼儲吾晒
依家都係實行入一放一:43:

最近入手左隻Snake eyes非常甘好玩,見SE冇頭雕冇樣比番個樣佢!
依個又要威又要帶頭盔嘅係Kobe--Mamba Eyes(比Snake Eyes更高一級?:77: )
灰色 mk4, 真係好正~~~
一圖流係乜.....?
IRON MAN 放隻舊既出黎.買返隻新既都仲有錢袋返落袋啦....真係唔洗愁......三樓位師兄,一圖流我相信係樓主用D日本流派既講法咁表達..佢只會放一張圖咁解.....即人類似日本刀流咁..咩一刀流二刀流咁既意思呀...
一圖流係乜.....?
BigOil 發表於 10-6-2013 01:29 PM

感謝師兄幫忙解說!:77:一圖流係指只發一幅圖嘅POST! 
用日本流派既講法,漫畫中較出名有ONE PIECE用三把刀嘅ZORO三刀流!
IRON MAN 放隻舊既出黎.買返隻新既都仲有錢袋返落袋啦....真係唔洗愁......三樓位師兄,一圖流我相信係樓主 ...
elliottlai 發表於 10-6-2013 03:13 PM

的確有時並吾係有心賣得貴!舊物收番來嘅價錢可以買到一兩隻新野玩!{:1_203:}
玩耐左開始覺得一人物一隻已經夠了,除非真係極愛品! 更吾想再高追舊物....
玩12吋同LEGO人仔抱住同一忠指:oh:反正會不停番出...
睇唔到係死圖:63::63:.
睇唔到係死圖.
lung11901 發表於 10-6-2013 09:04 PM

點解我睇到既??? mk4 and mk7 喎~
的確有時並吾係有心賣得貴!舊物收番來嘅價錢可以買到一兩隻新野玩!
玩耐左開始覺得一人 ...
天碼 發表於 10-6-2013 07:37 PM

咁你不如平放俾我啦哈哈,我一隻都買唔到
咁你不如平放俾我啦哈哈,我一隻都買唔到
elliottlai 發表於 10-6-2013 10:37 PM

冇啦,MARK XLII我吾LIKE,可能MARK VII係我嘅LAST ONE!
只餘下MARKs唯二收藏了,除左之後DIECAST真係出得好正:x
25�6 Mamba Eyes