Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SimonC' 的玩具日記~~2014年玩具房大改造-P.117 6月大更新

回復 30# Try0083

你都唔弱吖:58:
今日走左轉MK都冇乜特別野新返!條街都異常少人,唔知係唔係去晒扒龍舟呢?:73:
Haha.....比你發現左添:36:
好彩最後我都無出去,費事落雨又無野睇:80:
:shiny: 你D Lego 收藏都好吸引
回復 34# Herpa500

大家咁話啦!Herpa500兄:71:
今日特別累呀!!!:unhappy:
以前龍珠HG蛋又平又靚。。。。。。。。。。。。。
回復 36# SimonC

做乜咁攰呀?又偷運左合大LEGO返黎呀:DD
回復 37# gazza1211

唉!唔好話HG扭蛋啦!以前揸住張一千蚊紙喺MK幾好使呀, 買到好多款式呀!而家......一千蚊, 都唔知買得到幾多樣野呀:53:
回復 38# Try0083

都唔知點解冇咩心機咁???可能冇新野買掛,,,,心癮又黎喇:no:
回復 40# SimonC

哈哈....發作就要出去行個圈,掃下貨先得:75:
開心盲買玩具,唔開心都要買玩具!!!:74:
回復 41# Try0083
你估我唔想咩, 行得開先得架! 更何況比老虎知道平日都出去買玩具, 殺頭都似{:1_217:}
哈哈.....你好似好慘咁喎:58:
乜買玩具要假日先得架咩?平日唔得架:36:
你同佢講,"男人一定有一樣半樣嗜好既,我呢D嗜好都好正常者,我唔玩呢D去玩左第二D野咪仲衰....只要唔係太過分咪OK囉......"記住係要有技巧咁講,我隻老虎就係咁比我KO{:1_225:}
而家搞到成屋玩具,連我自己都覺得有少少離泡.....當然在心中啦呢D野:he:
早晨呀各位師兄, 聽日就放假喇...........
:43: Good Morning Simon兄