Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SimonC' 的玩具日記~~2014年玩具房大改造-P.117 6月大更新

踏入2015年,祝西門兄新年快樂!:77:

祝總長新一年萬事稱心,身心康泰…{:1_211:}
2014年最後總入:handshake:

2014年12月6日第一炮

2014年12月11日第二炮

2014年12月21日第三炮

2014年12月24日第四炮

2014年12月31日最後一炮

祝TOYSDAILY所有朋友新年怏樂, 要乜有乜!!!!!!!!!!!

Simon兄,happy new year:)終於入左sailor Uranus shf 嗱:he:
西門慶 15年Happy New Year啊~~~~!
J子 發表於 1-1-2015 07:55 PM
Simon兄,happy new year終於入左sailor Uranus shf 嗱

J子你好耐冇入黎探我喇{:1_235:}
gazza1211 發表於 2-1-2015 10:35 PM
西門慶 15年Happy New Year啊~~~~!

新年快樂! gazza兄
但係點解我個名多左個慶字呢{:1_224:}

2015年將會係決心:73:慢慢減少買玩具既衝動, 只係會買真心喜歡:handshake:想擁有先會買, 唔會再為左儲齊一套而買!
希望可以留返多啲錢去下旅行,四圍見識一下!唔再好似供樓咁供啲玩具.......
萬般帶不走, 唯有業隨身:o
今年我同西門兄有相同決心,我過去所買玩具都沒有徹底把玩細味,來年在減少購買下會取回舊玩具出來玩和做「包膠」。大家努力!:!
入黎坐坐…希望總長同三木師兄願望達成{:1_211:}
三木白花子 發表於 11-1-2015 09:10 AM
今年我同西門兄有相同決心,我過去所買玩具都沒有徹底把玩細味,來年在減少購買下會取回舊玩具出來玩和做「 ...

加油呀三木兄{:1_208:}
hehemimi 發表於 11-1-2015 12:22 PM
入黎坐坐…希望總長同三木師兄願望達成

thank you mimi兄你支持呀, 唔似得嗰班衰野咁衰:62:
SimonC 發表於 11-1-2015 02:48 AM
2015年將會係決心慢慢減少買玩具既衝動, 只係會買真心喜歡想擁有先會買, 唔會再為左儲齊一 ...

你唔係一路做緊咩................我都想係咁.........{:1_238:}
ray文 發表於 12-1-2015 11:13 AM
你唔係一路做緊咩................我都想係咁.........

一路都做緊, 但係唔夠決心嘛:56:
SimonC 發表於 12-1-2015 12:03 PM
一路都做緊, 但係唔夠決心嘛

有目標就得啦..慢慢做囉...支持您總長:love: