Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] OE Army Attractive-遲來的蓮池砂雪

Army Attractive-蓮池砂雪(Hasuike Sunayuki)
Naxi的“軍魁”技術創造了Viola等Naxi戰士,因為“軍魁”技術具有全面的壓倒力,
因此很多其他國家都早就開始進行了“軍魁”技術的拷貝,包括技術偷竊,屍體解剖,基因複製等行為,
蓮池砂雪(Hasuike Sunayuki)就是日本成功的一批“軍魁”複製品,與Viola一樣擁有綠色的眼睛,
同樣發達的戰鬥技能,砂雪主要是以花魁的掩飾身份進行地下軍事行動,在“軍魁”漫畫Vol.1中,
僅在角落裏觀察Viola的行動,在後面的內容,砂雪將會嶄露頭角。
:78:
第一次買Original Effect產品

比起第一彈妖媚納粹風的Viola
這個和風花魁~ Hasuike Sunayuki ~更合我胃口
眼睛塗裝有修改過
其中上眼線畫法實際上與宮網有出入
http://www.originaleffect.com/ch ... id=281&typeid=2
素體有礙眼的分模線
可動算唔錯
膝關節屈腿好難睇
我隻足棵關節好鬆站立確唔容易
不過套和服好靚
是很值得入手的靚物

煙斗

老娘愛企街 愛抽煙斗!:x

抽得爽 開工!

接客、執行刺殺目標人物任務!

尼隻好野有唔少師兄入手,衣服好靚
回復 4# 伏特加

和服靚是亮點呢

12吋好少出日式和風美女所以好有新鮮感
我都有入到,件和服加埋蓮池砂雪對長腿真係一絕!
我果隻同樣有足棵關節好鬆既問題… 好難先企得到!
呢隻真係好靚又唔太貴,礙於比例大咗少少,冇地方罷,睇完當入咗喇!如果係1:6淨係套和服相信都會大賣……{:1_208:}
好在唔係比例控
大少少我覺無所謂

不過講番轉頭
和服如果1:6就會fit晒所有女體12吋了
借件衫來穿係可玩性更大
回復 6# nsxs0

恩恩
關節若改善下就更正啦:love: