Toysdaily 玩具日報

查看: 11769|回復: 35

[玩具攝影] 第七(p.2up)

最緊要好玩~

如果可以...

攜手合作...

除左一定遲交貨之外,香港玩具出品定能更進一步!拭目以待~:$
太陽拳:@,ching 將佢訓低影又幾特別:71:.
回復 2# 南斗水鳥拳

最緊要好玩嘛~:he:
其實開心好簡單:)
影得好靚    :71:
haha…啲pose幾過癮,笑左:34:
唉~ 日日都見呢隻七仔洗版,幾時派到我:79:
其實開心好簡單
全職玩具獵人 發表於 7-6-2013 01:47 AM

係啊全職玩具獵人兄,玩具同攝影都好好玩,兩樣架埋一齊玩,好開心架~:77:
影得好靚
nt1127 發表於 7-6-2013 06:04 PM

nt1127兄過獎喇,多謝晒~:77:
haha…啲pose幾過癮,笑左
唉~ 日日都見呢隻七仔洗版,幾時派到我
Pixiv 發表於 7-6-2013 06:36 PM

:x...Pixiv兄,自娛之外仲可以一齊笑下你話幾好呢~
我隻七仔係動漫節訂,你幾時訂架,見到ht派好多唔同既貨,
派貨速度都好快,唔使點派隊,我諗唔會好耐,好快到你架喇~:77:
...Pixiv兄,自娛之外仲可以一齊笑下你話幾好呢~
我隻七仔係動漫節訂,你幾時訂架,見到ht派好多唔同 ...
chinam 發表於 7-6-2013 09:00 PM

我8月5號喺門市訂,下個月有喇啩 :$
我8月5號喺門市訂,下個月有喇啩
Pixiv 發表於 7-6-2013 09:20 PM

唔知呢,我朋友係動漫節做兼職,佢見ht問我有冇野訂,有既幫我訂,
我怕佢排長龍,佢話人少就幫我訂啦,排左半個鐘,果時好似第三日,之後
隔左一日,幫我訂埋1/4batman,ht派左七仔比我,我跟手又訂埋鐵甲威龍~:$
唔知呢,我朋友係動漫節做兼職,佢見ht問我有冇野訂,有既幫我訂,
我怕佢排長龍,佢話人少就幫我訂啦 ...
chinam 發表於 7-6-2013 09:30 PM

你朋友真係好,幫你排埋!!! 仲訂埋1/4 batman… robocop我都有訂,齊齊迎接萬長嘅等待 :80:
你朋友真係好,幫你排埋!!! 仲訂埋1/4 batman… robocop我都有訂,齊齊迎接萬長嘅等待
Pixiv 發表於 7-6-2013 09:46 PM

幾好架,我都唔好意思要佢排長龍,係佢話人少幫我訂,真係唔話得,
ht打比佢,第一時間通知我添,呢d要請食飯喇~
原來chinam大大都有玩ht :love:
原來chinam大大都有玩ht
可變戰士 發表於 7-6-2013 10:53 PM

係啊,可變兄~
mk iv果時入坑,見機械人嘛,點知玩玩下,
又整個雷神,之後又整個美國隊長,超人,鷹眼,
跟住仲一咋ironman,  i3既開始冇追,係派左mk vii之後訂左鐵甲威龍囉~