Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 細細蝸居嘅小小收藏(19-10-2014 更新^^)

回復  kahn111222
kahn兄都係風雲迷?
michael838 發表於 7-6-2013 06:44 PM

小弟中學睇到而家,轉眼十幾年:67:,當年一本轉運全班男同學,到現在一個apps網上睇
回復  Try0083
唉~~~而家d玩具炒到痴晒線,我就係頂唔順EX又炒得貴又甩色,所以先放棄星矢
michael838 發表於 8-6-2013 11:33 PM

Me too,又要排隊爭去訂,唔訂又食炒,當年黃金神話我試過一金牛就帶到四隻黃金回家:35:
回復  Try0083 儲EX儲到人馬,已經由400升到800,仲要隻獅子狂甩色,谷鬼氣將獅子送比人,其他賣晒改玩12吋,點知 ...
michael838 發表於 8-6-2013 11:54 PM

睇黎我同馬兄你一樣行同一條路...:x
重之而家我唔係心頭好同好價都唔會入:sleep:
Me too,又要排隊爭去訂,唔訂又食炒,當年黃金神話我試過一金牛就帶到四隻黃金回家
kahn111222 發表於 9-6-2013 03:21 PM

係啦,果陣時買兀神話真係可以絕不手軟咁買!而家.....:42:
小弟中學睇到而家,轉眼十幾年,當年一本轉運全班男同學,到現在一個apps網上睇
kahn111222 發表於 9-6-2013 03:17 PM

哈哈....童年回憶呀{:1_205:}
細個讀書果時真係一本漫畫書傳均全班,甚至幾班:$
細有細住,最重要是自己的小天地!!!!
回復 46# kahn111222 想當年香港漫畫真係好好睇,刀劍笑呀,海虎,黑豹,而家想搵一本好睇嘅都冇:42:
回復 47# kahn111222 唯有貴精不貴多:shy:

回復 48# Try0083

不過都唔係易架,好似上次排Jordan 排幾個鐘都排唔到,之前見過18吋iron man,打算遲幾日入,點知就比人炒貴4,500蚊:$
回復 51# gazza1211 haha~~~thx!gazza兄,幸會幸會,簽名圖係亮點:36:
早晨Michael兄......:35:
有自己空間放玩具真好。
早晨啦~ michael兄~:)
午安馬兄, 我又來喇.......明天放假真開心~:43:
回復 56# hehemimi 早晨hehemimi兄:57: