Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] .HASBRO OPTIMUS PRIME LV.1 vs LV.2.

有線最近又怒做第一集所以手痕拎出黎影下|-D放左咁多年封左咁多年塵都仲係唔睇說明書變身冇咁順利XDDD
個人最鐘意仲係電影出個堆,
動畫對脾太有肉好似田雞脾咁(喂

最鐘意d火{:2_302:}晌可惜tomi出個架盒仔車車唔畫火攪到我糾結到依家都唔買{:2_305:}

btw相機d noise好似多左少少,我係咪係時候買鏡(扶額
有無買埋V同L CLASS大版柯柏文?
有無買埋V同L CLASS大版柯柏文?
cliffordchan107 發表於 3-6-2013 10:50 PM

就係冇!!!{:2_309:}之後都好少見!!
所以就算左{:2_327:}((窮學生
就係冇!!!之後都好少見!!
所以就算左((窮學生
lokcat 發表於 3-6-2013 11:02 PM

電影 V CLASS 柯柏文有幾款價錢都好相宜, 因為repaint產量多, 有時還平過某些d class size, 不妨留意一下街或網~~
電影 V CLASS 柯柏文有幾款價錢都好相宜, 因為repaint產量多, 有時還平過某些d class size, 不妨 ...
cliffordchan107 發表於 3-6-2013 11:09 PM

係!!!!!!!????{:2_259:}得閒望下!!!唔該先~
我見有師兄d相都好鬼毒,好靚仔啊{:2_280:}
係!!!!!!!????得閒望下!!!唔該先~
我見有師兄d相都好鬼毒,好靚仔啊
lokcat 發表於 3-6-2013 11:23 PM

遲d TF電影4上, 希望文哥又有一個新LOOK同變形/合體系統, 咁又有多一個藉口再買~~
遲d TF電影4上, 希望文哥又有一個新LOOK同變形/合體系統, 咁又有多一個藉口再買~~
cliffordchan107 發表於 3-6-2013 11:36 PM

呢個款冇咁豪邁喎XDDD(?)
但唔係好似話TF4會冇左文哥咩攪到我冇晒意欲{:2_278:}
呢個款冇咁豪邁喎XDDD(?)
但唔係好似話TF4會冇左文哥咩攪到我冇晒意欲
lokcat 發表於 4-6-2013 01:35 AM

我諗孩記都唔敢斷咗呢條大水喉ge, hehe~~:58: