Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: redfish

[新品消息] 海洋堂 2013年8月 Revoltech 四葉妹妹 お化粧なおしBOX

2隻加埋3魚唔洗???? 真係好平
3魚8 搞到唔係太想入
神打魔帝 發表於 15-8-2013 12:34 PM

相信是水貨, 行貨的話, 返都要6幾算
相信是水貨, 行貨的話, 返都要6幾算
redfish 發表於 15-8-2013 12:39 PM

refish ching,想問下2980 yan 係四葉妹妹+紙箱人?
定各2980 yen?
refish ching,想問下2980 yan 係四葉妹妹+紙箱人?
定各2980 yen?
神打魔帝 發表於 15-8-2013 01:59 PM

當然是各2980 yen

http://www.kaiyodo.co.jp/kaiyodo ... o/yotuba_kesho.html

http://www.kaiyodo.co.jp/kaiyodo ... o/damboo_kesho.html
當然是各2980 yen
redfish 發表於 15-8-2013 02:09 PM

我以為前面ching講 唔洗3魚係 1set....
咁一set 賣 3魚八個價算唔錯嫁啦wo....
我以為前面ching講 唔洗3魚係 1set....
咁一set 賣 3魚八個價算唔錯嫁啦wo....
神打魔帝 發表於 15-8-2013 02:14 PM

行貨來說, 3魚八合理價 .
REVOLTECH日版一向平好多, 3魚1set唔奇, 所以精3口都好少賣REVOLTECH行貨,  係得孤注和部份細鋪仍然支持賣行貨
幾乎無分別,skip!!
心口隻兔仔又唔見咗, 搞錯:blame:
尋日終於去入左手,3魚八,頭先再認真睇番refish ching 既講解
先知e set 係用初代面相+ 一部份summer set既內容,
雖然自己好想要支捉虫網,不過反而summer set 既面相惡搞味冇咁高
e set 咩都有d 就岩岩好, very good:78:
準備去拿貨先~之前訂左
我個陣時買:
初代 $40
果時無人要大平賣大飽
海洋堂紙箱人前前後後出過幾多version?