Toysdaily 玩具日報

[詢問] Hasbro 6" Iron Man Mk V & WM 一問

近排中了熨斗人的毒:die:
資料搜集完發現孩佬的6吋唔錯比例想返入
但原來Mk 5 同war machine已經成了神物, 想問各資深師兄這廠有再販可能嗎~或者那裡還有??
再販過一次  應該唔會有可能  3年前既野 係Y記買吧
mk5 d可動自覺就麻麻...
如果你唔介意轉輪式關節既玩法同埋外觀既話...
轉輪式既MK5係不二之選~

至於hasbro war machine就...good luck la xD
maybe可以買bandai係本月出既SHF war machine...
雖然價錢貴過炒價後既hasbro war machine多多聲
但係可動同detail超出左hasbro版本~
SHF唯一一個缺點應該係高度比6"矮0.8cm......
山口可以入MK5, 依家貴,下個月有平貨,兩條半外d。
山口WM 就唔好掂,企都成問題。
WM都係孩佬正d, 不過已經炒過兩條半;SHF WM 版下個月有, 可動一定超班,不過近4條,同埋size約5”左右,夾唔到其他孩佬6”。

山口MK5 + 孩佬WM,