Toysdaily 玩具日報

查看: 15713|回復: 19

[個人收藏] 忍唔住手一入超力電磁俠扭蛋

今日忍唔住,怕會畀人買0左,而且個價係見咁耐是最抵...

因為去秋葉都搵唔到..只在亂蛋堆中找到一隻黑色手部的飛機..
香港都見過幾次,但個價真的幾嚇人...一次一次卻步..
今次見到剛好有兩套,價唔太只人..大約只是一套價咁上下..{:1_201:}
Good stuff !!! 買埋V形合旦

回復 2# nela

本人見到有這套蛋是這幾日的事,不過唔覺意畀你爆了邊度有得買...為免出事..都係買0左先..{:1_203:}
這商場仍有兩間有得買...一間得黑色,一間兩款蛋,色就黑和彩都有..但價真的差DD..
最初未開門時只見黑色套蛋,今日去原來是有另一套..諗了很久都係買埋..><...{:1_195:}
回復  nela

本人見到有這套蛋是這幾日的事,不過唔覺意畀你爆了邊到有得買...為免出事..都係買0左先..{: ...
hompage 發表於 9-5-2013 12:10 AM

Ching 隻彩色幾銀?
回復 4# toys1333

收PM:64:
回復 3# hompage

Sorry, 無心爆,見有同好想入才講出來,share 只彩色你

回復 6# nela

其實是本人想問除了那商場仲有冇地方有,點知咁0岩所講是同一商場...
不過同一商場都有這套或這兩套雙色蛋,只是個價唔同..{:1_203:}
回復  hompage

Sorry, 無心爆,見有同好想入才講出來,share 只彩色你
nela 發表於 9-5-2013 07:14 AM

基地好正呀{:1_226:}
回復 4# toys1333

你指5個紙盒0個套還是磨砂黑色的彩色版?
可能之前誤會.{:1_206:}.
想當年呢套旦1出已是炒價, 只有1兩間店是以正常價出售. 當然需要兩色齊入啦.{:2_287:}

要齊v形, 要入好幾套旦啊{:2_312:}
一次過入哂兩色,真係好難得,你一定唔會後悔:71:

想當年我第一隻追係V型,之後再追超力...追追下就追哂成套...:49:

所以小心中毒:67:
當年合金蛋真的出得好正, 好多神物經典合金都有包.

回復 10# bigtomm

如果計兩套電磁俠..唔計特別色,本人仍差幾多套先叫齊五合一可合體的蛋{:1_197:}
回復 11# verywai

因為這次見到個價真平過之前見的,兩套差不多只是一套價...
如果唔買,只怕再有都無咁平..{:1_208:}