Toysdaily 玩具日報

查看: 13302|回復: 28

[趣味] 經過兩日既洗禮為著鴨仔的鴨身安全所以將佢圍著~~

無法啦.....
講開又講~
唔好話鄰近地區既人唔多識分展品同樂園排隊坐上去既分別,
其實連本地都開始出現唔係好分得清展品同樂園設施既分別,
見到公仔既反應都一樣.....
希望草蜢唔會變蝗蟲..........
大多數人都認為擺得出黎自然當阿公…… 好難唔做出過份親密既接觸:67:
經過上次叮噹既洗禮,早就應該咁做!!
一係就好似博物館的展品咁,放在高台度展覽,人人攬唔到黎影..得個望字..{:1_201:}
分散來放..會唔會好d....d
分散來放..會唔會好d....d
老文 發表於 7-5-2013 09:13 AM

係啦~
睇展品真係需要有一定既空間感,
上次多拉A夢都無去就係因為睇相都見到迫到行唔到仲點睇,
不過圍左都仲叫做可以睇到下,
如果無圍就只係見到個個熊抱D展品而睇唔到件展品.......
咁細地方仲要放咁多野係度都無位行仲點睇,
都唔駛刻意去谷人流,
本地人都未埋到去鄰近地區旅客已經迫到新聞睇既春運咁......
回復 6# 太歲

香港商人的特色...呢道係咁...ht又係咁..最鍾意"造勢"同"製造不必要混亂":*
回復  太歲

香港商人的特色...呢道係咁...ht又係咁..最鍾意"造勢"同"製造不必要混亂"
老文 發表於 7-5-2013 11:05 AM

同意
而家既混亂根本有心整出黎既...
不知會否又上國際新聞呢:o
上年一役,已經知平常時間,冇可能輕鬆拍攝,:38:

今次有經驗,晨早7-8點到場,人流少大半 :!
今日傍晚去到,又係中.港大融和...又攬又坐又踩那班鴨仔..
海運班職員見到都無出聲,唔知是否因為電視影完佢地畀人鬧就廢事煩..由得D人亂黎.........................:${:1_201:}:38:
或應該做一批觀賞用..一批可摸騎..真心覺得呢d咁得意既鴨仔確是觸動了很多人的童心,好多人都想接觸一下.只要唔係惡意破壞..想摸摸坐坐騎騎係可以理解的..如果一心唔想比人摸騎,應該一早加個高台比d鴨鴨..當展品好了

你個分類方法係ok架~<不過果個位真係太迫....跟本唔適合放野係度。>
不過加高台最小都要台高一米四十。
唔係就咁加個台D人都一樣坐上去。
個台要高到心口D人先意識到係展品。
漫畫星光大道一樣只係加個台仔就個個唔係爬上個台上面就係坐左係個台上面。
{:1_217:}草蜢已經開始受蝗蟲既頻率而轉化.....
或應該做一批觀賞用..一批可摸騎..真心覺得呢d咁得意既鴨仔確是觸動了很多人的童心,好多人都想接觸一下.只要 ...
老文 發表於 8-5-2013 09:15 AM

'一批觀賞用..一批可摸騎'
唔, 呢個分類好熟悉.......
回復 14# cliffordchan107

金魚..同埋..木x....:o