Toysdaily 玩具日報

[分享討論] NECA 1/4 Ironman MK7 - 戰損REPAINT(P9追加製作過程)

:$ fantastic work!
早已叫你快D出相 , 有好野唔好收埋 , " 快D出埋另一組更勁的相" ..........................:help:
呢隻野可玩空間好大,大師可以玩多幾個version~

D甩青真係無得頂,衷心like。:$

親手做舊不知不覺就會做到停唔到手,只要整體順眼,自己喜歡就好。:71:
回復 1# 甩得古

好正呀...咁樣改一改成隻唔同晒...!!
有無隊長戰損? 佢太白淨{:1_220:}
型到爆:D..................
{:3_131:} 神級高手! 舊化 + 戰損仲正過HT個隻。仲要 1�4
marvelous~~~~~~~~
Wow…………如果出到咁,我一定入:35:
師兄好強!!!!!
Neva turns into hottoys good job:)

:64: 謝謝各位師兄比面讚賞! :64:

小弟都很希望可以觀賞一下實物,不知會否歡迎呢? 謝謝
minglau0308 發表於 6-5-2013 01:10 AM

當然歡迎啦,有興趣可pm我!:^

師兄!真係改得正!支持岀教學!
andysin33 發表於 6-5-2013 02:10 AM

呢次冇影低過程,下次改hottoy果隻時再影!:(
師兄想請問下,有冇將隻野既紅色主色重新噴個,以後先做舊化,定係就咁一開始就做得舊,請告訴小 ...
rention929 發表於 6-5-2013 02:16 AM

佢本身隻紅ok的,只需噴上陰影,再加舊化就得啦!

早已叫你快D出相 , 有好野唔好收埋 , " 快D出埋另一組更勁的相" ..........................
leo.fans123 發表於 6-5-2013 08:14 AM [url=http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?
goto=findpost&pid=6894407&ptid=206915]
[/url]

攪另一組相比較辛苦,要過多幾曰呀!:(
How to marking of this effect?{:1_215:}
太利害!我都想整,我買果陣得返2隻,外型好正但QC太差,本身以戰損!
Pal~~~~~~~~~~ u are the man!! :71: