Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 分享evilalive藏寶閣 (純分享混亂收藏並無人偶圖 – 不喜勿插勿評)

好羡慕evilalive大大有另一半的支持~~~但係玩具唔摞出來display好可惜哦~~我自己情願買少啲,但全部要display出來,比玩具生命 ~~~哈哈哈
回復 12# 天涯孤客

High FIVE.....

全對啊!天涯孤客兄,有時間先慢慢享受,用不著急呢....
回復 13# Douglas.M.Saint

Are you kidding Master Douglas:58: you are one of the collectors that I admire:handshake:
回復 16# billsimba

多謝billsimba兄支持,figure其實小弟都有玩o家....至於display呢方面....我咪連盒display lor:DD....(說笑的)
回復  Douglas.M.Saint

Are you kidding Master Douglas you are one of the collectors that I ad ...
evilalive 發表於 6-5-2013 12:06 AM

I mean... I'm extremely poor in my childhood... No money before I graduated from University except Lunar New Year...

So, when I got a job and have ability to earn money, I BUY ALL I MISS IN MY CHILDHOOD UNTIL NOW~~~~~~~~ :*
好多珍藏:71:價值不菲:58:
不過我都贊成擺出嚟玩!玩完set 番post 攞番落飾櫃!咁就覺得佢值千幾銀:34:(此乃我嘅窮鬼感想,起碼老虎睇到我咁都唔會炸型,下次唔會唔俾我買,佢話咁都叫做值得咁嘅價錢:$)
不過啲盒真係擺放得幾頭痛,唔要又好哂!
回復  chankb

chankb兄嘅人偶收藏喺TD數一數二,不難相像師兄藏寶閣之浩瀚情境

師兄有 ...
evilalive 發表於 5-5-2013 11:55 PM

TD 天外有天, 滿屋玩具者相信為數不少啊:!
回復 20# Douglas.M.Saint

OIC.....yup, that's what we are doing.....no regrets:$
回復 21# 上帝

好明白上帝兄嘅展示玩法, 不過下下曬冷, 家人一數就知你入咗幾多, 而我呢種圖書館玩法, 鍾意就攞本書出黎睇...收效更佳:he:
回復 22# chankb

出得黎行, 預咗要還:(
除左羨慕之外小弟已經無話可說了.......:handshake:
我同你都不相百眾,,,但係你好整齊=]
回復 26# catcat

點會呀貓神兄,係人偶界玩咗一段時間,家中一定會有唔少珍藏,所以相信貓夫人都係賢妻一名呀.

回復 27# yatheiho

Good stuff yatheiho兄:71:
{:1_238:}  幸福的生活來之不易   :D   人生得意須盡歡,
莫使金樽空對月。
天生我才必有用,
千金散盡還復來。