Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS Diecast Series – the 1/6th scale War Machine Mark II

回復 115# iamsamuel28

就係以為香港人幾錢都會買
所以就無以前咁多誠意
42, IP, WM都PASS了
貴過DX.....但配件少過DX
難道合金可以取代配件?:79:
我個人就寧願唔要合金要配件:74:
純粹個人意見
合金版既野冇9折......................
改咩名好? 發表於 29-4-2013 04:42 PM

MK XLII Diecast 非VIP$1930, VIP$1840......
係呀!依家只有政府或銀行先會o甘嚴緊。
上下盤 發表於 29-4-2013 04:32 PM

仲有HOT TOYS 個網 中過2次木馬,佢張FORM 真係唔敢填.:help:
請問各位大大我剛登記左  EMAIL就收到呢篇野  請問點解呢
Thank you for registering for the Hot Toys – ...
tat5845cat 發表於 29-4-2013 10:20 PM

ht 通知你已經收到你o既登記, 遲o的抽中會電郵再通知. {:1_208:}
回復 121# tat5845cat

大約意思係收到你登記,14日內如抽中會有email畀你去門市訂:78:
唔該晒各位大大!!{:1_208:}
MK XLII Diecast 非VIP$1930, VIP$1840......
toms110 發表於 29-4-2013 10:22 PM

冇9折.......你UP個價出尼 條數點計都冇9折
身为citizen都对爱国者冇feel, diecast就入42同佢就够
身为citizen都对爱国者冇feel, diecast就入42同佢就够
似乎Hottoys買個liscense返嚟唔平,但中咗伏,開始自亂陣腳。
放咗風既唔出,反而殺隻改 ...
anowyc 發表於 29-4-2013 09:43 PM

其實HT唔算中伏,佢起碼都係世界性品牌,1:6巿場絶對無人追得過佢。反而我覺得另外谷行晒嗰間Super Alloy廠會唔會因為呢舖落重注買晒成套lM3版權出1:4,隻隻要賣成五千幾,收唔收到咁多訂?有冇資金生產就真。其實你哋有冇諗呢間廠企唔企得住仲好。因為你睇下其如HT啲lRONMAN 3 嘅post,D人睇完電影都話除咗隻MK42,隻隻都唔値得買,咁呢間嘢一隻都未出過,睇版就有份,從未驗過真身,而且咁耐個版連小小動作都未擺過,就吹到1:4奌勁奌勁?今次中伏最大鑊嘅應該係呢間新廠嘅老細,因為佢買晒第三集嘅1:4lRONMAN嚟出,淨計版權都已經夠佢死,仲要全部生產?除非政府支助,如果唔係佢都好甘。我話今次係電影公司挾埋HT嚟打撃對手就真。:68:
睇見佢件預購禮 我就形住War Machine Mark I 會出Diecast......
回復 131# 黃金獅子座

我都有同感,始終新廠新產品,而且價錢真係唔平,現在只有版睇...
我冇訂la,如果真係訂都只會訂隻 mark42。相對hottoys始終出開figure和頭雕有信心d。
這款war machine幾型,但已訂 mark42 和愛國者,這隻要再諗諗la

回復 131# 黃金獅子座

對呀。

1:4 已經係巨物,仲要做合金,仲要4--5000一隻。。。
除左m42同ip,,,,其他都應該超小人訂。。。

見議佢改出膠板算了。
收番neca個價,咁應該好好多人會訂呀~~~~
如出膠板我都會入隻m42 陪下隻m7:77:
冇{:2_305:}頭雕始終好似冇靈魂{:2_276:}咁!都係PASS!{:2_280:}