Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 15/5 聖衣神話 10th anniversary - 企劃發表會 (P.50, 56 新圖)

雅典挪{:1_208:}
雅典挪
7仔 發表於 18-5-2013 12:33 PM

師兄除咗係mj fans外原來都鍾意星矢:^
師兄除咗係mj fans外原來都鍾意星矢
cybster 發表於 18/5/2013 13:31

我都有玩神話{:1_203:}
有沒有發現紫龍的小腿的差異色沒有了..:36:
文兄你有三套神聖衣了
iamfinethankuuu 發表於 17-5-2013 09:06 AM

係呀, 全制霸嘛...........:34:
副會唔洗高追神瞬啦~:58:
你有邊次唔大鑊
狂四郎 發表於 17-5-2013 09:11 AM

咁就一齊大鑊啦...............{:1_208:}
都諗唔到有咩你係唔中
F.S.飛煞 發表於 17-5-2013 09:17 AM

我好多野都唔中架, 拉打, 12吋果d囉...................:x
你聽到, 入晒佢啦!!!!!!!!
mushroom 發表於 17-5-2013 09:32 AM

有錢有地方, 我實入晒佢~:34:
講緊神聖衣五子加女神? 我都中曬啊 女神如果遲D出多D圖整得靚可以雙入,話曬都等左十年 ...
wingsiu 發表於 17-5-2013 10:55 AM

冇錯呀wingo兄, 我都考慮雙入女神呀............一齊加油為笨大打工啦~{:1_226:}
嗯,的確比想像中好,但係神5人個面相真系吾係好得咯,OMEGA係吾錯,但係真心無愛,除非3魚左右一 ...
barrydudu 發表於 17-5-2013 12:06 PM

係呀, 我希望可以堅持全入手啦~{:1_208:}
我都應該唔會入了~ 除非唔小心
白鳥勝子 發表於 17-5-2013 12:27 PM

一定好多唔小心啦................:x
有沒有發現紫龍的小腿的差異色沒有了..
CAR9889 發表於 18-5-2013 08:53 PM

樣辦可能是全膠
咁就一齊大鑊啦...............
ray文 發表於 19-5-2013 14:56

免了{:1_226:}
女神就一定買,但5子應該只會買瞬,冰河,一輝

當年隻瞬左膝甲無左粒"的"上唔到,同bandai交涉左好耐都唔肯換比我,又唔想買過隻,到哩家都仲痴住AA膠..

冰河哩隻色同當年公佈的配色好似,算還返個公道比謎之男= =

不過最過分都係一輝,哩隻希望做得靚d,唔好好似當年咁咁大落差= =

反而家中的動畫色星矢已經好滿意了,而且真係慣左天馬係銀色= =
咁又十週年!  小弟有些諗法, 其實十週年可否攪D新意思?  例如笨大出番以往角色的聖衣parts, 好似Lego咁, 俾人換返D靚件, 或者唔見左D parts 可以買返, 唔駛要買隻全新, 而家D神話真係超超貴, 唔見左一件 parts都幾大獲!  更可況神話D quality有D都好有問題!   各位ching點睇法?  只係交流下意見, 不喜勿插 {:1_203:}