Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 8月發售 SR超合金 真GETTER1 ( p10、p14更新)

回復 309# tonylee12003

謝謝指教"假清高師兄",在跟你說下去,只是浪費我的人生...... 等到這幾天到貨,實際把玩比較實在。

各位版友很抱歉,讓你們看到非玩具討論的言論,小弟我深深向各位道歉,無意洗版,
如果造成各位看玩具心得的困擾請見諒:64:
個頭........又可以省一筆,
一件野既靈魂係個樣,
話之你合金多QC好,
出了咁樣衰真係浪費唒:51:
隻三一...真係好肉酸阿...成隻北海道長腳蟹咁
SR可能只有鐡甲萬能俠見得下人,...
回復 315# tonylee12003

我明, 但係以造型嚟講都算出色啦~
老實, 我都覺佢殺氣不足, 但係霸氣尚在喎!

會唔會係因為魔神個樣板出得太好, 令人覺得呢隻真三一唔夠好呢?{:1_215:}
支持的人真係唔好介意, 但我見到個張咁cute的面相圖, 真係忍唔住要講, 早知唔訂...:72:
個幅圖我一睇, 就突然諗起, 佢係好似進擊的巨人入面個d巨人, 個個對眼好係眼大大好cute, 但就係同個身唔夾一樣, 令人覺得好核突, 而且下巴唔夠突, 完全無真三一個種殺氣..如果佢淨係眼珠大都還易執, 而家佢個眼眶都咁大, 點自己執呀.....{:1_229:}
同埋另一樣之前我覺得有問題但一直都無講0既就係佢上臂...我覺得太大舊太圓了, 應該尖少少, 比例向身體上移一d, 咁會有氣勢好多.....
回復 320# hi600gg
唔洗謝謝,邊敢指教"大師"你呀.....唔好再回復我啦咁.....唔係又自打嘴巴...浪費你人生呀.....:38:
回復  til520102

個頭為乜攪成咁...笨大又留一手..等出EFFECT PARTS時送多個頭吧!...
老文 發表於 29-8-2013 11:34 AM

我都係咁諗, 魂限--殺氣頭+斧頭+ 大翼+ EFFECT, 又收你幾舊
再樂觀O的諗, 笨大為出 SOC 舖路

比例、身形我覺得沒太大問題

轉雙葉的圖
有能力就自己動手修復成右邊那樣子..
得閒先試下係小畫家搞搞睇下可以點執執個頭, 大家覺得右邊咁樣會唔會好d?
其實各位師兄不用嘈
sr getter比例、身形真的沒太大問題
個頭只要用gundam marker油一油就搞掂啦

那日本網民的getter隻眼跟實物官圖差好遠
getter fans 可以開心少少啦
好采sr我已經滿足
山口那隻送給我都嫌多:38:
新世紀已有, 高追番隻山口先得

只把眼白塗黑 有比較好一點,雖然眼珠還是大了一點
但是這是目前比較好一點的解決方法,等到貨後考慮這樣作
山口,EX,新世紀都有,呢隻如果插水先買,唔係就慳返,不過之前見FB KUUGA 開團,四魚一隻,齊12人落單,最後都唔成團,未出圖己經呢個反應..而家出左樣仲要咁既樣真係有可能3魚中{:1_203:}