Toysdaily 玩具日報

查看: 10160|回復: 12

[新品消息] 光速電神ami已經開訂

其實礙於先天問題,活動能力及身形怪怪.同當年單色扭蛋一樣款,但勝在咁多年無廠出過.值得值得.

Pre-painted Complete Figure
Size: Appx. 17cm
Material: ABS, PVC, Steel, Magnet

[Set Contents]
-Main figure (Alpha, Beta & Omega robots)
-Optional hands parts x 3 each
-Sword x 3
-Weapon Set x 1 each
-Fusion hand parts x 3 each
-Fusion randoseru parts x 3 each
頭像被屏蔽
我早上都見到有。但想真D后,都係見到多D想或者等實物再算。畢竟這家廠的東西。。。。。。。。。
粒痔真係過唔到心理關口...仲要係過千先入到...放棄
雖然光速電神既賣點係3個機械人6個型態
我情願佢好似SR合金咁出...出返三個主型態就算...
無錯,大春袋同埋千三銀,仲有17cm令我却步,17cm買Q版咩!

粒痔真係過唔到心理關口...仲要係過千先入到...放棄
雖然光速電神既賣點係3個機械人6個型態
我情願佢好似 ...
leawong 發表於 22-4-2013 08:10 PM

回復 5# 馬仔

無錯.

不如留5條魚
等童夢EX果
隻野確係童年怨念物~~~
初初睇真係俾佢毒到.....

其實合金成份唔多已經算啦!
質素如何?無人知~~
但定價過千,都得果17cm
同一隻gundam MG或者搵隻sic都高過佢
呢個真係要諗諗先~~~

除非未合體既三隻機體係17cm
如果合咗體都得17cm
真係同啲盒蛋食玩差唔多大
我又來插咀, 最大問題係..................."大   春   袋".........................:80:

隻野確係童年怨念物~~~
初初睇真係俾佢毒到.....

其實合金成份唔多已經算啦!
質素如何?無人知~~
但定 ...
rickyu84 發表於 23-4-2013 04:21 PM
我又來插咀, 最大問題係..................."大   春   袋".........................
馬仔 發表於 23-4-2013 05:01 PM

絕對係, 價錢同高度我都接受到, 但係個粒小春子.....:56:
頭像被屏蔽
好,好过无得玩,谁叫是心头好
有包膠睇未?

想睇過包膠再決定…
要買既各位師兄諗清楚 !
黃埔肥趣有實物睇 ,粒春子成個頭咁大,拎劍既右手唔夠一星期就斷左……