Toysdaily 玩具日報

查看: 10706|回復: 21

[其他] [Iron man]好多人想知IRON MAN3會唔會....

好多人想知IRON MAN3會唔會出war machine..
我覺得未必,因為套漫畫:
【鋼鐵人3前奏漫畫】,此書時間點在復仇者事件與鋼鐵人三之間,它解釋了羅迪為何沒出現在【復仇者聯盟】的原因。裡面也有鋼鐵愛國者未上藍紅色前的模樣,
第一集:
觀看完整漫畫(大陸翻譯)請至:   http://manhua.178.com/gangtiexia3/22310.shtml

第二集未有翻譯,(英文版):
http://www.general-files.com/dow ... pot.com%29.cbz.html
(下載後將副檔名cbz改成rar即可解壓縮)

不過小弟唔肯定嫁..到時出左有咪話我呀{:1_238:}

轉貼:

之前睇過篇野,係講Tony收番IM2隻WM改裝,
然後送俾洛德,即IM3灰色WM,
後來好似要將WM收歸國家而改色,即愛國者。
所以IM3應該會有WM出場,但好短時間。
(如有錯漏請指正)
回復 2# kafai1978

師兄, 你估 HT 會出 diecast 或 mms 版 war machine 2.0 嗎?
回復  kafai1978

師兄, 你估 HT 會出 diecast 或 mms 版 war machine 2.0 嗎?
coltrane 發表於 22-4-2013 05:29 PM

一隻改色又多人要既product,點會唔出
只要能賺錢
鋼鐵裝可以變上幾千幾萬個不同顏色
IP認該是bad guy
重新噴成WM

希望中...
一隻改色又多人要既product,點會唔出
Code 發表於 22-4-2013 05:35 PM

絕對認同!
應該都會出既
不過我訂左愛國者就唔訂wm了
因為講過要嚴選:67:
咁...愛國者會唔會出mms版?
咁...愛國者會唔會出mms版?
Jimy 發表於 22-4-2013 07:42 PM

以上面啲師兄講一模多用應該會
但未知電影會唔會出wm
如果電影唔出,可能買唔到拉臣,如果買唔到拉臣就出唔到
因為tralier從未出過wm
100%會出 wm2.0!!
如果電影無 wm,照計胸像都唔會出,壽屋不可動都會出 Im3 war machine,說明電影好有機會見到 ,可能會出好短時間掛,whiplash mk2 出咁短時間就被秒殺都出, war machine 無理由唔出既~點出都好,感覺動漫總會有隻 ironman
頭像被屏蔽
tony戰甲會係合金,雜角mms啦應該
Mms 無可能1200 啦依家。 1500 啦around..