Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 日本行玩物收穫

好相:71:多謝分享:77:

love this ~

of coz love all your photos

bro, japanese trainning everyday to "draw" when they are small

U no need to compare with them

U2 happy is ok "la" {:1_211:}
收穫貌似少了點.不過櫻花真是好靚{:1_197:}
收穫貌似少了點.不過櫻花真是好靚
886600 發表於 18-4-2013 10:38 PM

因為收穫集中係其他非玩具上麻HAHA
日本D天氣真係冇得頂!
樓主,我10-14 Apr都係去左東京加箱根,但好趕
正呀ching, 尋日睇完佢個post 訓左,
今日補番留言, 靚玩具, 靚相,
我都好想去日本, 但資金全部放曬落玩具度:(

日本爽公仔都幾貴wo (當然d 獎品高lv d)
:cool:          睇唔到相           :(                  睇唔到相             :die:
頭像被屏蔽
睇唔到相                             睇唔到相
大丈夫 發表於 19-4-2013 09:26 AM

如果係係大陸或者有網路管制既地方應該先會咁
因為我用FACEBOOK UP LOAD @@
睇唔到相                             睇唔到相
大丈夫 發表於 19-4-2013 09:26 AM

go to "tools" choose first item "delete" choose "delete cookies"

try try ~:73:
風景相好靚~~~~重買埋 Ankh 添~~~~~:D
超級羨慕的
已經好幾年沒有去日本了
D 八重櫻開得好靓. 我上星期在大阪已沒花看了.:63:
想去福井懸追櫻花又遇到地震停駛. 為一安慰是在那大半天等車期間買了一隻83%off的神話EX阿瞬. 有時日本買野真係撞手神.:)
風景相好靚~~~~重買埋 Ankh 添~~~~~
Somebody_Ex 發表於 20-4-2013 04:58 PM

隻ANKH 完全音意外發現!!!
話說我以前都隻隻SHF買,但始終覺得1:6 靚啲完成度高啲
最終放棄哂所有SHF,隨住玩得12吋越多越睇唔上眼SHF

但呢隻ANKH係度見啲師兄出相覺得真係出得好好,於是就想後追
但已經炒到7XX