Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【金光閃閃多美麗,金光閃閃叫人迷】超合金黃金戰士限定BOXSET(上)

後來佢連紙盒一齊再版時我買晒九隻∼ :handshake:
超級遙遠的卡通
真是金光閃閃阿
當年預定2千幾,後來跌到千八,跟住係咁跌,part 1 我都用左好似5百幾入手(唔係好記得)。
當年預定2千幾,後來跌到千八,跟住係咁跌,part 1 我都用左好似5百幾入手(唔係好記得)。
馬仔 發表於 7-4-2013 12:29 PM

我行版千八都好D,最慘訂日版那些師兄們,當時日版開訂與行版相距一段時間(好似2個月)
好多心急o既中招
全套黃金戰士~~~~很好的圖片分享~~~~:71:
記得當年帶頭跳樓既係灣仔社團,可能同佢都出黃金俠有關吧....
:$總知就預定變烈士啦!
你就好啦keep得咁新 我保養不善 氧化哂
你就好啦keep得咁新 我保養不善 氧化哂
wallacelei 發表於 7-4-2013 11:10 PM

我有套木盒版 part 1, 跌價時再散買 part 1 + 銀色版, 貪有零售盒
part 1 六隻先係童年回憶, 所以儲 part 1 都夠

我揀了六隻較靚仔的同銀色版入電子防潮箱收藏, 另外六隻就 display + 玩, 但我每次玩都帶棉手套玩, 因為電鍍好多時係沿自指模氧化

Display 的六隻基本上都冇乜氧化, 只有極輕微小黑點
好正呀!.................:71:
part 1..我只儲了4隻..透鏡是我的最愛.而當年笨大肯復刻咁多好野..之後仲要隻隻平..真係買得好開心..支持樓主出post:77:
CHing.現在邊度仲有得賣?
toysching 發表於 23-4-2013 12:01 AM

我都想知, 有無師兄提供..
回復 9# 星月夜

係主角好似係垃圾場之類執左個打火機(黃金俠)但又打唔開. 返屋企用螺絲批想打開佢時, 觸動黃金俠防禦系統, 打火機就變成黃金俠, 從此就多事之秋~
回復  星月夜

係主角好似係垃圾場之類執左個打火機(黃金俠)但又打唔開. 返屋企用螺絲批想打開佢時, 觸動 ...
廿一月 發表於 23-4-2013 04:58 PM

唔該 :64:...................
i display at cabinet with glass door, but all  氧化哂