Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

無可否認佢戰損真係做得幾令,但係個價真係好難頂,我貧窮學生仔~
無訂前個隻,呢隻都玩唔起~~~
我粗玩NECA隻1:4 MARK 7算

訂了愛國者,參加了............又買飛...HT玩什麼
呢隻我唔排了...因為之前訂左MAKR 7
根據上次隻“復仇者限定” ,由原價牛1變到而家4牛,
呢次實吸引到班炒家瘋狂入貨,一個南亞人随時變幾百個人,普通玩家根本無得鬥!

上次要提早排成4~5個鐘,今次分分鐘要提早10個鐘以上,加上無工作人員維持跌序,随時排完得過吉,建議想排既真係諗清楚!

再者1:6 Ironman 系列已唔再係HT 專利,日後大把選擇!
知唔知會唔會公開訂購?
回復 110# heart
食住條水一定會...
訂照収、貨照吾出!
回復 93# jerrytang617

有興趣

有乜方法 找  到  你????
For overseas Fans, this Collectible Figurine will be available for special promotions in specific markets as limited edition items during the Iron Man 3 movie launch period. Please stay tuned with us for updates

咁姐系IM3上映时会有得卖, 对海外玩家系好消息
$!**)連兩張imax飛?
係既話都可以接受...
Chk the Armour , is it really Mk VII ??

有興趣 ,點聯絡??

我有興趣呀~~~我都應該會去排~
你諗住預早3-4個鐘去排 一係你預通宵啦
如果唔係我勸你地唔好浪費時間啦
我自己就唔會浪費自己青春同時間啦

講返隻野 全戰損係幾靚  
不過我會場訂左mk7  又有完整tony頭  我keep隻完整企理mk7都足夠了
或者第日 叫高手幫你改戰損 一定平過買炒貨
好彩我唔係見到ironman就出哂水果種人  炒家賺唔我錢了~  {:2_297:}
大家看清楚只是優先預訂~~