Toysdaily 玩具日報

[LBX] Bandai 7月 LBX Hyper Function 003 Lucifer

出完路西法之後Bandai可能會出紙箱戰機W果隻黑色版路西法
curedream 發表於 2-4-2013 06:30 PM

未必,當初出完齊諾完成機都無出原形機
未必,當初出完齊諾完成機都無出原形機
yugi 發表於 2-4-2013 08:19 PM

講真,齊諾原形機型過完成機幾條街,一對惡魔角加一個大booster,型到殺死人,5明點解5出
呢隻好有興趣{:1_197:}
講真,齊諾原形機型過完成機幾條街,一對惡魔角加一個大booster,型到殺死人,5明點解5出
麻友 發表於 2-4-2013 08:30 PM

因為造型太低能
同海道金性格唔match
所以拜拜你條尾:34:
成條line只會出騎士骨架既lbx...
可以skip
hazeshadow 發表於 2-4-2013 11:57 AM

暫時係咁囉,畢竟都幾多LBX係用騎士骨架。。。
如果呢條line暢銷嘅話會開發其他骨架呢{:1_197:}

我想問下ジャンヌD係咪被遺忘左…
麻友 發表於 2-4-2013 06:57 PM

唔好再提喇:die:,普通版都出第三季喇,斷估唔會返轉頭出W啲機:help:
HF系列就正如樓上話齋,只睇到騎士骨架,唔知會唔會出機動型骨架。。。
希望笨大會良心發現出潘多拉,連帶出貞德D
會長個個件月XX都未出.
點解會係佢嫁!?:69:
會長個個件月XX都未出.
bigtomm 發表於 5-4-2013 06:14 PM

又係喎,月輪丸都係騎士骨架
但之前抽獎問最想出邊部LBX,我全部答晒月輪丸佢都唔出。。。睇嚟啲民意都無咩用:38:

點解會係佢嫁!?
LOLO121 發表於 5-4-2013 10:48 PM

第一部要角有幾多部LBX係騎士骨架呢,出完路西法,應該到齊諾(原型機可以係限定)

快啲開發獸人骨架啦,好想睇吓HF版伊弗列特條尾係唔係一節節:35:

info from www.78dm.net

歐叉獅子註: 圖片已修復
見笨大1味1模多用, 就想lbx肯定唔sell得.
{:2_297:}
1於等到佢跌到阿媽都唔認得時才出手.
點解個size 叫1/144,
按動畫,出左果d應該係1/1喎
應該係成品圖

w   w   w  .amiami.jp/top/detail/review?scode=TOY-RBT-3471&page=top
又係喎,月輪丸都係騎士骨架
但之前抽獎問最想出邊部LBX,我全部答晒月輪丸佢都唔出。。。睇&#2 ...
鷹頭獅 發表於 6-4-2013 08:17 AM

當然LA,因為部機叫月光丸...
當然LA,因為部機叫月光丸...
fami~yan 發表於 17-5-2013 09:10 PM

唔該晒∼
比你提一提先記得月輪丸係霸王大系啲機:time:

咁你想唔想出月光丸先:58:
今日見到派左行貨, 估唔到今次快過日版.