Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [18/10更新: Predators, 18", Mego Style @P1] NECA 粉絲俱樂部

jeffloh 發表於 27-11-2015 12:50 PM
我自己就算再平都唔會訂啦, 始終又唔係自己一個人住, 屋企又唔係大仲要加多個位比佢阻住自己只會覺得麻煩 ...

買咗就等於間屋養多一個人,咁我寧願揀周秀娜。
vfaiyuenv 發表於 27-11-2015 02:11 PM
買咗就等於間屋養多一個人,咁我寧願揀周秀娜。

我揀Alfred, 至少有人幫我執屋哈哈~
AVP 3子係咪已到貨呢?
kenchilaw 發表於 26-12-2015 10:30 PM
AVP 3子係咪已到貨呢?

旺角有幾間到咗>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
廁所仔 發表於 27-12-2015 01:33 PM
旺角有幾間到咗>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

小弟响咪嘈訂,好似下星期先到:sad:
AVP 3子咪嘈已經到啦 :)
話咁快就到手

注意今次窿太窄,除原頭無問題但少鬆;其他兩個頭需擴孔才容易裝拆
個人認為值得入手好正既一set,比起過往d系列上色靚咗又全新波地!

我都入咗NECA套AVP三子, 個老細話下套收訂囉喎, 你訂唔訂呀 ?
但係一望, 大致上都係只係換臉具, 腳板咁, 但係又好想儲齊喎, 好忐忑
各位師兄,想問下Ultimate Kratos見街未?同邊間買冇咁易中sad貨
1/4 predator 米曹已返
但QC好差
睇4隻全部網衫都斷:69::69:
有訂既ching睇清楚先好拎:64::64:
alucard 發表於 24-2-2016 07:15 PM
各位師兄,想問下Ultimate Kratos見街未?同邊間買冇咁易中sad貨

我都等緊
全新BODY值得再入:handshake:
a_c_e06 發表於 24-2-2016 08:08 PM
1/4 predator 米曹已返
但QC好差
睇4隻全部網衫都斷

多口問句,你邊一間買?
NECA QC好差, 米曹訂到了,檢查一個沒有頸環...我尚未打開,但除了不可互換手,不附帶附件 (except cannon),這是非常詳細. 7" 網衫 only printing 但這是實際網衫:)