Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 放假執下櫃先(更新加燈相)

RICH MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:71: 個櫃好靚, display得好整齊, 真係要比個like你:71:
師兄你個ht櫃有幾深  門係玻璃定膠
訂造大約幾錢 我都想訂一個
k3yu 發表於 19-4-2013 01:36 AM

ht櫃實惠買現貨咋,而神話櫃就係樓下訂做,兩個都係玻璃門(有框),
尺寸:HT:3'X3'X1'

神話3'X3'X0.5'
價錢都係十幾魚一個,
希望幫到你啦{:1_197:}
RICH MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gumng 發表於 19-4-2013 01:37 AM

其實比起其他大大真係小兒科,
師兄唔好笑我啦:(
個櫃好靚, display得好整齊, 真係要比個like你
Herpa500 發表於 19-4-2013 09:53 AM

thank you師兄{:1_227:}
大家咁話啦............我唔敢入12吋呢個深坑呀...........如果唔係一定死得....
ray文 發表於 11-4-2013 04:20 PM

入啦 Ray文兄:75: 我都入左啦, 上个星期追返只 mark 2同6俾老婆, 同埋帮佢订埋loki :34: 有老婆支持买都买得开心D:43:
入啦 Ray文兄 我都入左啦, 上个星期追返只 mark 2同6俾老婆, 同埋帮佢订埋 ...
wingsiu 發表於 19-4-2013 11:40 PM

WINGO兄就正啦, 又有老婆十卜............:71:我冇地方同錢呀...........:help:
入啦 Ray文兄 我都入左啦, 上个星期追返只 mark 2同6俾老婆, 同埋帮佢订埋 ...
wingsiu 發表於 19-4-2013 11:40 PM

點解可以追隻比老婆咁好{:1_211:}:sad:
點解可以追隻比老婆咁好
yukaen 發表於 21-4-2013 01:25 AM

因為老婆鍾意ironman, 佢睇avenger系戲院都睇左兩次, 第一次唔等我同去細佬睇左,跟住又陪我睇多次,不過都系為左睇條小蘿蔔同埋佢套甲:(
WINGO兄就正啦, 又有老婆十卜............我冇地方同錢呀...........
ray文 發表於 20-4-2013 11:47 AM

其實我以後個櫃有幾大我都未知架,因為老婆話買曬D家私先睇下間書房仲有幾多位淨,又唔俾系廳度整個櫃.....我D玩具就肯定放唔曬..不過老婆D ironman就肯定都霸緊D地方囉,希望仲會有位放EX同batpod啦....:cool:
其實我以後個櫃有幾大我都未知架,因為老婆話買曬D家私先睇下間書房仲有幾多位淨,又唔俾系廳度整 ...
wingsiu 發表於 21-4-2013 07:26 AM

好想快d睇到wingo兄嘅收藏同display呀~:D
好勁,好羨慕呀,總共有幾多隻?
因為老婆鍾意ironman, 佢睇avenger系戲院都睇左兩次, 第一次唔等我同去細佬睇左,跟住又陪我睇多 ...
wingsiu 發表於 21-4-2013 07:22 AM

都好啦,如果我老婆同我睇im3就好喇,不過已經約左朋友26號睇,期待中{:2_295:}
回復 40# wingsiu

回復 41# ray文

我都好想睇:D
好勁,好羨慕呀,總共有幾多隻?
ericmove 發表於 21-4-2013 01:36 PM

而家30+,加埋啲單40左右:67: