Toysdaily 玩具日報

查看: 10638|回復: 33

[玩具攝影] BATMAN 武器庫 [ 扮下一圖流先]

關閉 [複製鏈接]
請會員特別留意上載任何非版權持有人授權之產品,可能需要承擔有關言論及圖片之法律責任,如版權持有人就有關言論及圖片作出法律行動,本討論區會向版權持有人提供有關人仕資料。本討論區是以即時上載留言的方式運作,Toysdaily玩具日報討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表 留言者個人意見,並非本網站之立場

之前係網訂左個無盔甲的武器庫, 遲D有個連埋戰衣
夜晚去左拿batman武器庫開盒影一影先, 希望明天唔洗OT 可以放工玩 就咁望落去做工唔錯, 武器真係金屬。

有無師兄入左手又玩緊一齊分享下

:handshake: 好似好正
More photos please~~~
More photos please~~~
audiokids 發表於 25-3-2013 00:41

wa.................x2{:1_229:}
Woo how much and where to preorder, pls pm, wait for more photos:)
請問是否7仔有得取??
回復 5# homingwah2005

我都係上網訂ja, 但之後仲有套有戰衣的, 我兩套都訂埋, 到時再post相, 你先選都未遲
回復 6# dragonken

我上figure網買的, 不是7仔
congrat!!!!!!!!!!!!!{:1_223:}
期待中,張相有D loose parts。
期待多D正相:71:
師兄快D出相!:35:
頭像被屏蔽
呢隻唔係好多人買
應該有好多現貨
有戰衣的要在什麼網訂?可不可以pm我? thanks.
kwok427 發表於 25-3-2013 09:50 AM

Please pm me too, thanks!